ΩΡΑ
21:25
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
12-11-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΤριπλή παρουσία του Δήμου Πρέβεζας στην PHILOXENIA 2019


Τριπλή ήταν για πρώτη φορά η παρουσία του Δήμου Πρέβεζας στη φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Εκθεσης PHILOXENIA , που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 8 έως 10 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος συμμετείχε στο κορυφαίο για τη χώρα μας τουριστικό γεγονός με δικό του stand επιφάνειας 12 τ.μ που προσφέρθηκε από το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο , στο κοινό για τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες Περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, καθώς και στο στο 2ο Forum Τουρισμού & Real Estate του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου που έγινε παράλληλα με την PHILOXENIA .

Ειδικά στο 2ο Forum ο Δήμος Πρέβεζας βρέθηκε στο επίκεντρο δράσεων που πραγματοποιήθηκαν αποτελώντας την τιμώμενη ελληνική πόλη.

Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του που η Πρέβεζα είναι η πόλη όπου επιλέχθηκε να παρουσιαστεί ως τουριστικός προορισμός από το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο και αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία που συνδέουν Ελλάδα και Σερβία. Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση πως ο Δήμος Πρέβεζας θα αποτελέσει τον πιο αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό για επισκέπτες και επενδυτές την επόμενη δεκαετία. Επιπλέον αναφέρθηκε στις ομορφιές της πόλης οι οποίες “αιχμαλωτίζουν” όποιον την επισκέπτεται, προτρέποντας τους τουρίστες να έρθουν στην Πρέβεζα.

Για την ιστορία , τον πολιτισμό και τα αξιοθέατα του Δήμου μίλησαν ακόμη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Αθηνά Κωνσταντάκη και κ. Λεωνίδας Αργυρός, ο οποίος πραγματοποίησε και τις επιχειρηματικές συναντήσεις γνωστές ως Β2Β , ενώ o δημοτικός σύμβουλος κ .Ηλίας Αλεξανδρής εκπροσώπησε το Δήμο στο κλειστό στρογγυλό τραπέζι που ακολούθησε μετά το τέλος του Forum με τη συμμετοχή επαγγελματιών και με στόχο το σχεδιασμό και την υλοποίηση κοινών δράσεων.

Στην αντιπροσωπεία του Δήμου συμμετείχαν ακόμη ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Νίτσας , ο αρμόδιος υπάλληλος του Τμήματος Προγραμματισμού κ. Γιώργος Αλισανδράτος και η προισταμένη του Τμήματος Πολιτισμού κα Δήμητρα Κοψάρη.

Η παρουσίαση των αξιοθέατων και των πλεονεκτημάτων του Δήμου Πρέβεζας στο 2ο Forum Τουρισμού & Real Estate του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου εκτιμάται

ότι θα είναι εξαιρετικά επωφελής για την προσέλευση Σέρβων τουριστών ,όχι μόνο την καλοκαιρινή περίοδο αλλά σε όλη τη διάρκεια του έτους ώστε να επιτευχθεί η απαραίτητη αύξηση-επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Επίσης, η φετινή αναβαθμισμένη παρουσία του Δήμου Πρέβεζας στην έκθεση

PHILOXENIA ήταν μια μοναδική ευκαιρία για επιχειρηματίες και επισκέπτες από όλη τη χώρα και το εξωτερικό να γνωρίσουν την όμορφη αυτή γωνιά της Ελλάδας που μπορεί να προσφέρει μοναδικές εικόνες και εμπειρίες στον ταξιδιώτη τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Στο περιθώριο της έκθεσης ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος συναντήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με τον οποίο συζήτησε θέματα τουριστικής προβολής του Δήμου, ενώ στο πλαίσιο του 2ο Forum Τουρισμού το Αμερικανικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης ANATOLIA ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Δήμο Πρέβεζας προσφέροντας κάθε χρόνο υποτροφία σε μαθητή -δημότη

|


Ροή Ειδήεων

14:02 | Πρέβεζα
Το πρόγραμμα της επιστημονικής ημερίδας ''Επίκτητος και Ελευθερία''


15:39 | Ήπειρος
Πρόγραμμα για 500 ανέργους 18 έως 30 ετών σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα και του Δημοσίουστην Περιφέρεια Ηπείρου


15:15 | Πρέβεζα
Καλωσόρισμα του Δημάρχου Πρέβεζας κ.Νίκου Γεωργάκου στους πρωτοετείς Σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου.


00:42 | Ελλάδα
Απόφαση - σταθμός του ΣτΕ υποχρεώνει τον ΕΦΚΑ να καλύψει νοσήλια σε ιδιωτικά νοσοκομεία


00:19 | Πρέβεζα
Συλλυπητήριο μήνυμα ΝΟΔΕ Πρέβεζας για τον εκλιπόντα Ιωάννη Ζέρβα


14:33 | Πρέβεζα
ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ : Μεγάλο ενδιαφέρον για το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Πρέβεζας


14:24 | Πρέβεζα
Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας κ.Νίκου Γεωργάκου με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη.


14:12 | Ήπειρος
Δήλωση Καχριμάνη για το πρόγραμμα πρόσληψης ανέργων σε επιχειρήσεις


14:02 | Πρέβεζα
Στην Πρέβεζα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλοπούλος


20:00 | Πρέβεζα
Συλλυπητήριο Ψήφισμα Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας για τον Παιδιατρο Θεόδωρο Γιακουμάτο


15:15 | Ελλάδα
Καταγγελία: ''Άριστοι'' μαθητές ιδιωτικού σχολείου έδωσαν πανελλαδικές με ''ομαδική τενοντίτιδα''


15:01 | Πρέβεζα
Μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.


14:02 | Ήπειρος
Από 7 Ιανουαρίου οι αιτήσεις επιχειρήσεων για επιχορηγούμενη 22μηνη απασχόληση ανέργων


15:15 | Πρέβεζα
Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΖΑΝΗ


14:24 | Πρέβεζα
Ο Δήμος Πρέβεζας τίμησε τη μνήμη του μεγάλου Δωρητή Αναστασίου Θεοφάνη.


16:18 | Ήπειρος
Σεισμική δόνηση πριν από λίγο μεταξυ Άρτας και Ιωαννινων


13:02 | Πρέβεζα
Θετικό το Υπουργείο Πολιτισμού στην εκτέλεση εργασιών αρχαιολογικών ερευνών και παρεμβάσεων καθαρισμού στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα