13:06
7-9-2019
Πρέβεζα
<
Σημαντικές συναντήσεις του Δημάρχου Πρέβεζας κ.Νίκου Γεωργάκου στο πλαίσιο της αποστολής του στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος στο πλαίσιο της αποστολής του στην 84η ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου ήταν προσκεκλημένος στα 1α επιχειρηματικά βραβεία “Θαλής ο Μιλήσιος”, τα οποία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων - ΣΕΒΕ.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας πλαισιωμένος από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών - Οικονομικών Υπηρεσιών & Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής κ. Ιωάννη Δαρδαμάνη, στο πλαίσιο της εκδηλώσεως συνομίλησε για θέματα του Δήμου με αρκετούς Υπουργούς και στελέχη της Κυβέρνησης καθώς και με αρκετούς παράγοντες της οικονομίας και της αγοράς μέλη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων - ΣΕΒΕ.
Λόγω της ημέρας ιδιαίτερη σημασία είχαν οι επαφές με την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων με τον Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και τον Υφυπουργό κ. Νίκο Παπαθανάση καθώς και με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως εν όψει του νέου σχολικού έτους και κυρίως η συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο με τον οποίο ο Δήμαρχος θα συναντηθεί στο άμεσο μέλλον.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας προσκάλεσε στην Πρέβεζα τους Υπουργούς και τα στελέχη της Κυβερνήσεως και δήλωσε ότι «Έφτασε η ώρα και η στιγμή, ο Δήμος Πρέβεζας, ο Δήμος της Καρδιάς μας, να ενταχθεί με δυναμισμό και στρατηγική στον τομέα της νεανικής επιχειρηματικότητας ως σύμμαχος της νέας γενιάς αξιοποιώντας κάθε πηγή αλλά και τις εξαιρετικές ικανότητες και δυναμικές των νέων δημοτών, οι οποίοι μετά το δρόμο της αριστείας στις σπουδές επιθυμούν να περάσουν στο δρόμο της επαγγελματικής καταξίωσης, της παραγωγικής δημιουργίας και των επιτυχιών.»
Σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος του Δήμου Πρέβεζας θα παραστεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ καθώς και στην ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο, έχοντας σειρά συναντήσεων με φορείς και εκθέτες στην 84η ΔΕΘ.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Φιλαρμονική ''Ορφεύς'' για την απώλεια του ιστορικού μέλους της μπάντας Γιώργου Κοτσίνη
Ν. Γεωργάκος ''Στηρίζουμε όλοι την αγορά μας τηρώντας στο έπακρο τα μέτρα''
Ανοίγει τη Δευτέρα το λιανεμπόριο
Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με πυκνές χιονοπτώσεις...
Ελληνική υποψηφιότητα στα φετινά oscar
Ισχυρός ανεμοστρόβιλος έπληξε την περιοχή του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα
Ισχυρός ανεμοστρόβιλος έπληξε την περιοχή του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα
17 κρούσματα κορωνοϊού στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Φιλιππιάδας
Συνεχίζεται το δούλεμα - Ένα χρόνο πίσω η μελέτη για τη σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό
Νταλίκα τούμπαρε στην Εγνατία οδό
Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια της κλήρωσης
Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 έως 15 Ιανουαρίου 2021 οι αιτήσεις
Τους χωρικούς και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες για το 2021 όρισε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου
Dancing Queen......
14 οχήματα παρέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας
Χωρίς φόρο η έκπτωση 25% για εμπρόθεσμη πληρωμή ΦΠΑ ή δόσεων
Παρατείνεται έως 31 Μαρτίου 2021 η απόσυρση ταμειακών μηχανών
Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας Ν. Γεωργάκου
Ανακοίνωση της Μητρόπολης για τις Θείες Λειτουργίες Χριστουγέννων και Θεοφανείων
Ενημέρωση Δημοτών ως προς το πρωτόκολλο ασφαλούς λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων ''Δημοτικού Σταδίου Αθανασίας Τσουμελέκα''
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας εφαρμόζει το ψηφιακό e-democracy δίνοντας το βήμα συμμετοχής στους Δημότες