ΩΡΑ
13:12
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
30-5-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΗ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ


Με τη δυναμική του νικητή του πρώτου γύρου στις Δημοτικές Εκλογές και ως ο επόμενος Δήμαρχος της καρδιάς του Δήμου Πρέβεζας, παρουσία πλήθους Δημοτών ξεκίνησε σε πανηγυρικό κλίμα νίκης ο Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Γεωργάκος, τη σειρά των τριών κεντρικών ομιλιών της ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!    

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας άνοιξε την ομιλία του, μετά τη θερμή υποδοχή για την πρώτη θέση του Συνδυασμού και του ίδιου  από τους πολλούς Δημότες που είχαν προσέλθει να παρακολουθήσουν την ομιλία και τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», καθώς του τοπικού Βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Στέργιου Γιαννάκη, του επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»  κ. Ευάγγελου Ροπόκη - πλαισιωμένου από κλιμάκιο Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του - , του στελέχους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Σπύρου Κυριάκη και αρκετών Υποψήφιων Συμβούλων άλλων Δημοτικών Συνδυασμών, με την ακόλουθη επισήμανση:  «Το Ζάλογγο έδωσε πρώτο, από εδώ, πριν εφτά ημέρες , στο ίδιο σημείο, από το Κανάλι, το ξεκάθαρο και δυναμικό μήνυμα, της δικής σας εντολής, της νίκης όλων των δημοτών !!!».

Επίσης στην πορεία της ομιλίας του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Γεωργάκος,  τόνισε ως προς τη μεγάλη νίκη και για την πρώτη θέση που κατέλαβε ο ίδιος και ο Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»  στον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών,  «Το δικό μου ευχαριστώ για τη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ στις εκλογές δεν χωρούσε απλά σε λόγια και δεν γράφεται με λέξεις. Θα σας το πω κοιτώντας σας στα μάτια! Το δικό μου ευχαριστώ εκφράζεται μόνο με την εκπλήρωση της αποστολής της εντολής που μου δώσατε και θα λάβω εκ νέου την επόμενη Κυριακή με τη ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ! Το ευχαριστώ μου, δεν είναι και δεν θα είναι για την εκλογή κα μία καρέκλα.

Πηγάζει από μέσα μου και θα είναι έμπρακτο και μετρήσιμο όταν θα σας κοιτώ στα μάτια σε τέσσερα χρόνια μπροστά στα έργα μας για εσάς και υπό την αλήθεια των πεπραγμένων μας, για το καλό του Δήμου της καρδιάς μας και των νέων του τόπου μας!»

Ο κ. Νίκος Γεωργάκος άσκησε δριμύ κριτική τόσο στη Δημοτική Αρχή με τεράστιες προσωπικές ευθύνες του απερχόμενου Δημάρχου κ. Χρήστου Μπαίλη : «Μας εμφανίστηκε ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Χρήστος Μπαίλης στην κοινή μας συνέντευξη (debate), σαν να είναι νεοεμφανιζόμενος υποψήφιος και με περίσσιο θράσος σαν να μην υπήρξε μία ημέρα Δήμαρχος και δίχως ευθύνες και λάθη.  Σε μία από τις λίγες του αναφορές ως Δήμαρχος των εννέα ετών της απραξίας στο Δήμο  τόνισε ότι όποιος και να ήταν στη θέση του δεν θα έκανε κάτι το διαφορετικό… ‘ΟΧΙ κύριε Μπαίλη, ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ! Πολλά και διαφορετικά και ακόμα πολλά περισσότερα θα είχαν σχεδιαστεί και πραγματοποιηθεί αν το Δημαρχείο επί των ημερών σας δεν λειτουργούσε από πλευράς της Δημοτικής Αρχής σας σε ρυθμούς ημιαπασχόλησης, αφήνοντας τις ημέρες ανέμελα να περνούν…»

Στη συνέχεια υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους υποστηρικτές ότι:  «Έχουμε όμως ευθύνη και εμείς ως Δημότες… Έχουμε την ευθύνη της ψήφου μας, η οποία πλέον μετά την πρώτη Κυριακή των δεσμεύσεων και των υποχρεώσεων σε Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, συγγενείς, συνεργάτες και φίλους, μετατρέπεται κυριολεκτικά και αποκλειστικά σε προσωπική ελεύθερη ψήφο ευθύνης και επιλογής!  Ψήφο επιλογής και ευθύνης ανάμεσα στα παρακάλια και στις υποχρεώσεις με προεκλογικούς εκβιασμούς για μία λάμπα φωτισμού και κάποια χαλίκια μπάλωμα πάνω στις δικές τους «πληγές», ή ψήφο επιλογής και ευθύνης για ένα Δήμο που θα λειτουργεί σωστά, ισότιμα για όλους τους Δημότες  και με σχέδιο υλοποίησης προγραμμάτων και εργασιών στην ώρα τους, ως έχει καθήκον προς κάθε Δημότη.»

Τέλος, ο αυριανός Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος έκλεισε τη δυναμική σε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση όσων έχουν το σύνολο της ευθύνης για την τραγική κατάσταση και την απραξία στο Δήμο τα τελευταία εννέα χρόνια, αλλά και ουσιαστική σε προτάσεις και λύσεις για τον τόπο ομιλία του λέγοντας τα ακόλουθα :

 «Ο ΔΗΜΟΣ δεν έχει ούτε ένα λεπτό του χρόνου για χάσιμο αλλά και ούτε ένα λεπτό του ευρώ για απώλεια ! Ο χρόνος είναι χρήμα και τα εννέα χρόνια της Δημοτικής ύπνωσης μας κόστισαν πάρα πολλά !!!  Ήρθε η ώρα να πάρουμε αυτό πού δικαιούμαστε ,αυτό πού μας αξίζει. Να βάλουμε στην άκρη, σκοπιμότητες ,και μικροσυμφέροντα. Να δούμε τι πραγματικά συμφέρει το Δήμο μας και να το επιδιώξουμε όλοι μαζί. Δεν διεκδικώ αποκλειστικότητα στο ενδιαφέρον αυτό. Αλλά όσοι θέλουμε την πρόοδο, την εξέλιξη και την προοπτική πρέπει να συνεργαστούμε για το καλό του Δήμου μας!

Πιστεύω ότι έχω το καθαρό πρόσωπο και το καθαρό παρελθόν να με εμπιστευτείτε όπως και το πράξατε την πρώτη Κυριακή. Έχω τα εχέγγυα και η μέχρι τώρα πορεία μου το εγγυάται και στη μελλοντική μου πορεία ως ο νέος σας Δήμαρχος θα σας το αποδείξω! Έχουμε τη θέληση να εργαστούμε! Έχουμε τη γνώση να σχεδιάσουμε! Έχουμε τη δύναμη να αναπτύξουμε! Έχουμε το ήθος να σεβαστούμε! Έχουμε το όραμα να πετύχουμε! Έχω ως ο νέος Δήμαρχος δίπλα μου, όλους εσάς, τους εντολείς της ΝΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, για να φτιάξουμε το Δήμο της Καρδιάς μας όπως μας αξίζει και έχουμε το καθήκον!!!»

Σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου στις 21:00 ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος πραγματοποιεί κεντρική ομιλία στο Λούρο έξω από το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» στο Λούρο και τέλος θα κλείσει το πρόγραμμα των Κεντρικών Ομιλιών στη Δ.Ε. Πρέβεζας στη μεγάλη κεντρική ομιλία ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ στην Πλατεία Ελευθερίας στην Πρέβεζα, την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 21:00.

|Ροή Ειδήεων

19:39 | Κόσμος
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8R κουνησαν τα Τίρανα και μεγάλο μέρος της Αλβανίας


10:26 | Πρέβεζα
Συνεδρίασε για πρώτη φορά με την νέα της σύνθεση η τοπική κοινότητα Πρέβεζας


13:02 | Πρέβεζα
Ο Στ. Γιαννάκης στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου


10:01 | Πρέβεζα
Μικροπροβλήματα στην Πρέβεζα από την χθεσινή καταιγίδα


16:42 | Πρέβεζα
Συγκροτήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας


13:02 | Πρέβεζα
UNESCO Πρέβεζας για την ένταξη της Αρχαίας Νικόπολης στον κατάλογο των παγκοσμίως προστατευόμενων μνημείων


10:53 | Πρέβεζα
Ενημέρωση για την αποκομιδή σκουπιδιών από τους ατομικούς κάδους της παραλίας


10:01 | Ελλάδα
Τα καμμένα σε Ζακυνθο & Λουτράκι απο τον δορυφόρο


09:39 | Η φωτογραφία της ημέρας
Εκτός έδρας.....


21:09 | Πολιτική
Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το αθλητικό νομοσχέδιο


14:01 | Πρέβεζα
H ΕΡΤ στον Αχέροντα ποταμό [Video]


13:02 | Ελλάδα
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας


10:01 | Πρέβεζα
Πρόσκληση για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευση


19:55 | Ελλάδα
Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα σε όλα τα Σχολεία


18:04 | Πρέβεζα
Η Πρέβεζα με επίκεντρο τον ''μυθικό '' Αχέροντα αύριο live στην ΕΡΤ1


13:02 | Ήπειρος
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ήπειρο [Photos]