ΩΡΑ
10:42
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
9-5-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΕπισκεψη ενημέρωσης & καταγραφής σε μονάδες υγείας της Πρέβεζας


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ Γ.Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ & ΣΤΟ ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πολιτικό Μηχανικό κ. Νίκο Γεωργάκο και πολυμελές κλιμάκιο Υποψήφιων Δημοτικών & Τοπικών Συμβούλων, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 8 Μαΐου επίσκεψη ενημερώσεως και καταγραφής, των θεμάτων και προβλημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ αντιστοίχως, σε συνάντηση με τη Διοίκηση καθώς και με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Αρχικά έγινε μία μακροσκελής συνάντηση στο γραφείο του Διοικητή του Γ.Ν. Πρέβεζας κ. Μιλτιάδη Παππά όπου ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος (ο οποίος και είναι γνώστης του αντικειμένου ως τέως Διοικητής), οι γιατροί Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και όλο το πολυμελές κλιμάκιο ενημερώθηκαν για τα θέματα του πλαισίου συνεργασίας προς ανάπτυξη μεταξύ του Γ.Ν. Πρέβεζας και της νέας Δημοτικής Αρχής που θα εκλεγεί, καθώς και τα πολλά προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει σήμερα το Νοσοκομείο. Αναλυτικά κατεγράφησαν όλα τα ζητήματα αρμοδιότητας και μη του Δήμου, όπως το ζήτημα της υλοποίησης της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου (αλουμίνια, φωτοβολταϊκά, αντλίες θερμότητας), η αναγκαιότητα νέου εξοπλισμός στο χειρουργείο, η προτεραιότητα για νέα μηχανήματα στην μονάδα τεχνητού νεφρού, η απαίτηση νέου αξονικού τομογράφου, η κατασκευή ξενώνα για τους εφημερεύοντες ιατρούς, η σκεπτική προκήρυξης κάποιων νέων θέσεων για σίτιση και φύλαξη από το ίδιο το νοσοκομείο καθώς και το ζητούμενο της μεταφοράς του βιολογικού καθαρισμού.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος δήλωσε ότι από την πρώτη ημέρα της θητείας του, ο Δήμος θα αποτελεί έμπρακτο σύμμαχο, συνεργάτη αλλά και χορηγό ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (όπου αυτό χρειαστεί και θα είναι εφικτό στο Νοσοκομείο του Δήμου) και ότι το πλαίσιο συνεργασίας και προσφοράς στο Νοσοκομείο από το Δήμο στον τομέα καθαριότητας και φροντίδας εξωτερικών χώρων που υπάρχει, θα ενισχυθεί και οργανωθεί ώστε να είναι πιο ευρύ και αποτελεσματικό.


Ως προς τις αναλύσεις του Διοικητή του Γ.Ν.Π. για τις επικείμενες επισκευές, παρεμβάσεις και ενισχύσεις στο Νοσοκομείο, ο Υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι με τη νέα διακυβέρνηση εξωστρέφειας και δυναμικής παρουσίας στα κέντρα αποφάσεων που θα έχει ο Δήμος επί των ημερών του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», το νοσοκομείο όπως και κάθε άλλη δομή υψηλής σπουδαιότητας στο Δήμο, θα χαίρουν της πλήρους υποστήριξης και της συμμαχίας του Δήμου.

Από την άλλη όμως πλευρά του πολύ σημαντικού θέματος για τους Δημότες που είναι το Νοσοκομείο και όπως η συντριπτική έως και καθολική πλειοψηφία των Δημοτών απαιτεί από τον επόμενο Δήμαρχο αλλά και όπως ο Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» έχει ως προτεραιότητα, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και κινήσεις για την επανεκκίνηση και την υλοποίηση του project του νέου Νοσοκομείου στο Δήμο Πρέβεζας, όπως ακριβώς αξίζει και αρμόζει στους Δημότες κάθε περιοχής του Δήμου Πρέβεζας και απαιτεί η τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας. Την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου και πλήρως λειτουργικού Νοσοκομείο στο Δήμο Πρέβεζας ώστε τα εθνικά κεφάλαια να αξιοποιηθούν με το βέλτιστο τρόπο και όχι να χάνονται σε ένα συνεχόμενο κύκλο «μπαλωμάτων», επισκευών και «σουλουπώματος» του παλιού.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ όπου εκ νέου και με τη έμφαση που δίνει ο Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» στο πρόγραμμα για τα ΑΜΕΑ αλλά και κυρίως ως προς την σπουδαιότητα του έργου που γίνεται εκεί, τονίστηκε ξεκάθαρα και κάθετα από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο και το κλιμάκιο των Υποψηφίων Δημοτικών & Τοπικών Συμβούλων, η απόλυτη στήριξη αλλά και η ενεργή συμμετοχή στο σπουδαίο λειτούργημα που επιτελεί το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ.

Τέλος κοινή διαπίστωση όλων, του Υποψήφιου Δημάρχου και του πολυμελούς κλιμακίου Υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων ήταν ότι τόσο το Γ.Ν. Πρέβεζας, όσο και το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ στέκονται όρθια και λειτουργούν για τους Δημότες με κεντρικό άξονα τις υπεράνθρωπες με αυταπάρνηση υπηρεσίες που προσφέρει όλο το προσωπικό στους Δημότες και στους επισκέπτες παρόλο τις πολλές δυσκολίες και ελλείψεις που αντιμετωπίζουν στο έργο τους.

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκο Γεωργάκο εκτός από τους Ιατρούς Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του Νοσοκομείου και μη, το Γενικό Χειρουργό και Επιμελητή Ά Χειρουργικής Κλινικής του ΓΝΠ κ.Iωάννη Γεωργίου ο οποίος παρέστη στη συνάντηση στη Διοίκηση και την Καρδιολόγο του ΓΝΠ κα Κωνσταντίνα Κατσάνου (η οποία λόγω ιατρικών ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρευρέθη στη συνάντηση ) και την ιδιώτη Οδοντίατρο κα Κωνσταντίνα Βαγγέλη, συμμετείχαν αλφαβητικά στην επίσκεψη οι ακόλουθοι Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι: κ. Αρβανίτης Περικλής εκπρόσωπος του Συνδυασμού των ΑΜΕΑ στην επίσκεψη στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Πρέβεζας, κ. Αργυρός Λεωνίδας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Πρέβεζας, κα Γκολάκου Χριστίνα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε Λούρου, κα Καμπέρη Βιργινία Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε Πρέβεζας, κ. Δημήτριος Καραμανίδης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Πρέβεζας, κ. Κατέρης Κωνσταντίνος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Ζαλόγγου, κ. κ. Κατσανάκης Απόστολος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Πρέβεζας, κ. Κατσίμπρας Ευάγγελος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Πρέβεζας, κα Σοφία Μπίτου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε Πρέβεζας, κ. Παπαδιώτης Κωνσταντίνος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Πρέβεζας, κ. Πάτσης Σωτήρης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Πρέβεζας, κ. Τσίπης Αντώνης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Πρέβεζας, κ. Φάης Θεοφάνης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Λούρου, και οι Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι με το Συνδυασμό «ΠΡΕΒΕΖΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» κ. Ξενάκης Θεόδωρος και κα Οικονόμου Ελένη.

 

 

 

 

|


Ροή Ειδήεων

11:25 | Πρέβεζα
Συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας Πρέβεζας στον Βοτανικό Κήπο με 6 θέματα


14:55 | Πρεβεζα
Η νέα Ένωση Ξενοδόχων προβάλλει την Πρέβεζα από τις συχνότητες της ΕΡΤ & της Βεργίνα TV


09:30 | Πολιτική
Όλα τα μέτρα για την οικονομία


10:43 | Πρεβεζα
Εκπαιδευτικό Επίδομα 500ευρω για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα από το επιμελητήριο


14:55 | Πρεβεζα
Εργα οδοποιίας ύψους 280.000 χιλ. ευρώ θα κατασκευάσει ο Δήμος Πρέβεζας


12:28 | Πρεβεζα
Ξεκίνησε σήμερα το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής


12:02 | Ελλάδα
Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού


09:24 | Ελλάδα
Επαναφορά της οικονομικής δραστηριότητας 3ο στάδιο από Δευτέρα 18 Μαΐου


13:59 | Πρεβεζα
Ρεπορτάζ του ALPHA διαφήμιση για την Πρέβεζα [video]


11:54 | Πρεβεζα
Ευχαριστήριο μήνυμα για το ιατρικό προσωπικό της καρδιολογικής μονάδας και της μονάδας τεχνητού νεφρού του Γεν. Νοσοκομείου Πρέβεζας


09:35 | Πρεβεζα
Ο Φακός της ΕΡΤ3 στην Κυανή Ακτή


20:55 | Πρεβεζα
Η Μενεγάκη διαφημίζει τις ακτές της Πρέβεζας [video]


10:20 | Πρεβεζα
Ο καθαρισμός των οικοπέδων από εύφλεκτα υλικά και σκουπίδια, είναι ευθύνη των ιδιοκτητών τους


| Πρεβεζα
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας στο Mega μιλώντας για τον τουρισμό [video]


22:20 | Πρεβεζα
Η μεγαλύτερη και ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης στην Πρεβεζα


15:25 | Κόσμος
Οι προτάσεις της Κομισιόν για τον τουρισμό - Σταδιακή και συντονισμένη άρση των περιορισμών στα σύνορα


15:02 | Πρεβεζα
Συσκέψεις για τον τουρισμό στο Δήμο Πρέβεζας με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.