ΩΡΑ
10:42
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
4-5-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΗ Νικόλ Θεοχαρίδου υποψήφια στον συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου


Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΝΠ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (ΝΙΚΟΛ) ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

 

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα, στη Δ.Ε. Πρέβεζας, της υπαλλήλου του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας κας Νικολέττας (Νικόλ) Θεοχαρίδου.

 

Στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων και της ολοκλήρωσης του ψηφοδελτίου των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της συνάντησης που είχε προηγηθεί στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, σήμερα πραγματοποιείται η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της αποφοίτου της Σχολής ΠΑΣΤΕΡ Θεσσαλονίκης και Τραυματιοφορέα στο ΓΝΠ κας Νικολέττας (Νικόλ) Θεοχαρίδου.

 

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε με τη νέα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στη Δ.Ε. Πρέβεζας, αναφορικά με το θέμα των πολιτικών και των πρακτικών του Δήμου ως προς το πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης με έμφαση στους νέους σε ότι αφορά την πρόληψη σε θέματα υγείας, τις πρώτες βοήθειες καθώς και την ανάπτυξη του εθελοντικού τμήματος Πολιτικής Προστασίας και αιμοδοσίας του Δήμου στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα www.dimoskardiasmas.gr ).

 

Η υποψηφιότητα της νέας Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου στη Δ.Ε. Πρέβεζας , με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», εντάσσεται στην κατά γενική πλέον ομολογία της αξιόλογης και δυναμικής γυναικείας ομάδας Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του ψηφοδελτίου. Η Υποψηφιότητα στη Δ.Ε Πρέβεζας της νέας δυναμικής Δημότη και εργαζόμενης μητέρας, η οποία στο πλαίσιο του λειτουργήματός της στο Νοσοκομείο προσφέρει καθημερινά με ευθύνη και αγάπη τις υπηρεσίες της στους Δημότες, αλλά και η οποία ζει τα τελευταία χρόνια στο Δήμο που τόσο πολύ αγαπά σαν τον τόπο της, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο, ότι «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» με την εκλογή του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» και την εκλογή ως νέου Δημάρχου του Πολιτικού Μηχανικού Νίκου Γεωργάκου, σηματοδοτεί τη νέα εποχή μιας Δημοτικής Αρχής των πολλών για όλους !

Η Υποψήφια με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κα Νικολέττα (Νικόλ) Θεοχαρίδου δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της τα ακόλουθα:

«Ορμώμενη εκ Λαρίσης είμαι σήμερα κάτοικος Πρέβεζας αλλά και ενεργή Δημότης του Δήμου Πρέβεζας με συμμετοχή στις κοινωνικοπολιτικές δραστηριότητες . Ζω και εργάζομαι σε τούτο τον τόπο πολλά χρόνια τώρα, γεγονός που σημαίνει ότι βιώνω τα καθημερινά και γενικά προβλήματα όπως όλοι οι Δημότες Πρέβεζας! Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Υποψήφιου Δημάρχου Πρέβεζας του Πολιτικού Μηχανικού Νίκου Γεωργάκου να ενταχθώ στο εξαιρετικό ψηφοδέλτιο ήθους και ποιότητας εκπροσωπώντας τους Δημότες οι οποίοι αν και προέρχονται από άλλες περιοχές πλέον έχουν ως σπίτι τους και τόπο τους το Δήμο Πρέβεζας. Δεν ζητώ απλά τη ψήφο σας, αλλά ζητώ με τη ψήφο σας και την ενεργή συμμετοχή σας αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα για το «ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Με Δήμαρχο τον Πολιτικό Μηχανικό Νίκο Γεωργάκο και με τη σύγχρονη διακυβέρνηση του συνόλου της ομάδας του Συνδυασμού μας καθώς και με τη δική σας συμμετοχή, ο τόπος μας , το «νησί» της Ηπείρου, ο Δήμος Πρέβεζας θα λάβει την ανάπτυξη και τη θέση που του αξίζει τόσο σε τοπικό επίπεδο αλλά και όσο του αναλογεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο! Με τους Δημότες για τους Δημότες και το ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ όπου «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» θα αποτελέσει την αναγέννηση και την επανεκκίνηση του Δήμου μας!»

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε την κα Νικολέττα (Νικόλ) Θεοχαρίδου στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!».

Η κα Νικολέττα (Νικόλ) Θεοχαρίδου είναι απόφοιτος της σχολής ΠΑΣΤΕΡ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Βοηθού Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων. Σήμερα συνεχίζει τις σπουδές της στο ΙΕΚ Πρέβεζας στο δεύτερο έτος του τμήματος «Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου». Είμαι πτυχιούχος της αγγλικής γλώσσας (Lower). Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα πάνω στο αρχικό αντικείμενο των σπουδών της σε ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο ως παρασκευάστρια, σε ιδιωτικές μονάδες τροφίμων ως βοηθός χημείου και σε ιδιωτική μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης (γραμματειακή υποστήριξη). Έχει επίσης εργαστεί ως γραμματειακή υποστήριξη στον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας , στο ΤΣΑΥ, στον Ασφαλιστικό Φορέα Υγειονομικών σε συνεργασία με τον Π.Ι.Σ. και του Ιατρικούς Συλλόγους ανά την Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας ως τραυματιοφορέας. Συμμετέχει ενεργά ως εθελόντρια σε αιμοληψίες στην παθολογική κλινική του ΓΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ στο τμήμα αιμοληψιών του μικροβιολογικού εργαστηρίου του ΓΝ Πρέβεζας.

Συμμετέχει σε ιατρικά συνέδρια και ημερίδες και είναι κάτοχος BLS (ενηλίκων - παιδιών)

Έχει συνδικαλιστική δράση με τη ΔΑΚΕ και με την ΠΟΕΔΗΝ. Έχει στο παρελθόν αναλάβει στο παρελθόν και υλοποιήσει project της Αντιδημαρχίας Πρασίνου στο Δήμο Λάρισας με αντικείμενο τη συντήρηση φυτών και δέντρων.

 

|Ροή Ειδήεων

15:38 | Πρέβεζα
Δείτε πρώτοι τα εκλογικά αποτελέσματα στις Ευρωεκλογές , Περιφέρεια και Δήμο Πρέβεζας


22:23 | Πολιτική
ΛΑΕ: Καταγγέλλει νοθεία στην εκλογική διαδικασία στο Λονδίνο


11:33 | Life&Style
Η Mercedes επενδύει στα compact


11:24 | Ελλάδα
Πώς μπορείτε να κάνετε διαφήμιση με μικρότερο κόστος


22:59 | Πρέβεζα
Συγκέντρωση νίκης για τον Νίκο Γεωργάκο και τον ''Δήμο της καρδιάς μας!''


16:27 | Πρέβεζα
Πολύκαρπος Χαλκίδης ''δεν θέλουμε αλλο την Πρέβεζα στη θέση της παρακμής''


16:27 | Πρέβεζα
Νότια Ήπειρος και πολυκεντρικότητα (του Χρήστου Κοτσίνη)


15:38 | Πρέβεζα
Όχι άλλες τέτοιες εικόνες για το Κανάλι και τα χωριά της Πρέβεζας


13:58 | Κόσμος
Βρετανία: Παραιτήθηκε με κλάματα η Τερέζα Μέι


10:56 | Life&Style
Κρυολιπόλυση: γιατί είναι τόσο δημοφιλής;


09:48 | Πρέβεζα
Μαζική και δυναμική η ομιλία του Ν. Γεωργάκου στον Λούρο.


13:48 | Ήπειρος
Γ. Ζάψας: Την Κυριακή με την ψήφο σας κάνουμε το πρώτο βήμα για μια νέα αρχή...


10:42 | Πρέβεζα
Στράτος Ιωάννου: Κυριακή 26 Μαΐου ψηφίζουμε με αυτοδιοικητικά κριτήρια


09:45 | Πρέβεζα
Το 17ο Preveza Jazz Festival είναι εδώ !


09:34 | Πρέβεζα
Μήνυμα του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Κώτση Δημήτρη