ΩΡΑ
10:42
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
4-5-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΗ Νικόλ Θεοχαρίδου υποψήφια στον συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου


Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΝΠ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (ΝΙΚΟΛ) ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

 

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα, στη Δ.Ε. Πρέβεζας, της υπαλλήλου του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας κας Νικολέττας (Νικόλ) Θεοχαρίδου.

 

Στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων και της ολοκλήρωσης του ψηφοδελτίου των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της συνάντησης που είχε προηγηθεί στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, σήμερα πραγματοποιείται η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της αποφοίτου της Σχολής ΠΑΣΤΕΡ Θεσσαλονίκης και Τραυματιοφορέα στο ΓΝΠ κας Νικολέττας (Νικόλ) Θεοχαρίδου.

 

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε με τη νέα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στη Δ.Ε. Πρέβεζας, αναφορικά με το θέμα των πολιτικών και των πρακτικών του Δήμου ως προς το πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης με έμφαση στους νέους σε ότι αφορά την πρόληψη σε θέματα υγείας, τις πρώτες βοήθειες καθώς και την ανάπτυξη του εθελοντικού τμήματος Πολιτικής Προστασίας και αιμοδοσίας του Δήμου στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα www.dimoskardiasmas.gr ).

 

Η υποψηφιότητα της νέας Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου στη Δ.Ε. Πρέβεζας , με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», εντάσσεται στην κατά γενική πλέον ομολογία της αξιόλογης και δυναμικής γυναικείας ομάδας Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του ψηφοδελτίου. Η Υποψηφιότητα στη Δ.Ε Πρέβεζας της νέας δυναμικής Δημότη και εργαζόμενης μητέρας, η οποία στο πλαίσιο του λειτουργήματός της στο Νοσοκομείο προσφέρει καθημερινά με ευθύνη και αγάπη τις υπηρεσίες της στους Δημότες, αλλά και η οποία ζει τα τελευταία χρόνια στο Δήμο που τόσο πολύ αγαπά σαν τον τόπο της, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο, ότι «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» με την εκλογή του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» και την εκλογή ως νέου Δημάρχου του Πολιτικού Μηχανικού Νίκου Γεωργάκου, σηματοδοτεί τη νέα εποχή μιας Δημοτικής Αρχής των πολλών για όλους !

Η Υποψήφια με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κα Νικολέττα (Νικόλ) Θεοχαρίδου δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της τα ακόλουθα:

«Ορμώμενη εκ Λαρίσης είμαι σήμερα κάτοικος Πρέβεζας αλλά και ενεργή Δημότης του Δήμου Πρέβεζας με συμμετοχή στις κοινωνικοπολιτικές δραστηριότητες . Ζω και εργάζομαι σε τούτο τον τόπο πολλά χρόνια τώρα, γεγονός που σημαίνει ότι βιώνω τα καθημερινά και γενικά προβλήματα όπως όλοι οι Δημότες Πρέβεζας! Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Υποψήφιου Δημάρχου Πρέβεζας του Πολιτικού Μηχανικού Νίκου Γεωργάκου να ενταχθώ στο εξαιρετικό ψηφοδέλτιο ήθους και ποιότητας εκπροσωπώντας τους Δημότες οι οποίοι αν και προέρχονται από άλλες περιοχές πλέον έχουν ως σπίτι τους και τόπο τους το Δήμο Πρέβεζας. Δεν ζητώ απλά τη ψήφο σας, αλλά ζητώ με τη ψήφο σας και την ενεργή συμμετοχή σας αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα για το «ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Με Δήμαρχο τον Πολιτικό Μηχανικό Νίκο Γεωργάκο και με τη σύγχρονη διακυβέρνηση του συνόλου της ομάδας του Συνδυασμού μας καθώς και με τη δική σας συμμετοχή, ο τόπος μας , το «νησί» της Ηπείρου, ο Δήμος Πρέβεζας θα λάβει την ανάπτυξη και τη θέση που του αξίζει τόσο σε τοπικό επίπεδο αλλά και όσο του αναλογεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο! Με τους Δημότες για τους Δημότες και το ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ όπου «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» θα αποτελέσει την αναγέννηση και την επανεκκίνηση του Δήμου μας!»

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε την κα Νικολέττα (Νικόλ) Θεοχαρίδου στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!».

Η κα Νικολέττα (Νικόλ) Θεοχαρίδου είναι απόφοιτος της σχολής ΠΑΣΤΕΡ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Βοηθού Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων. Σήμερα συνεχίζει τις σπουδές της στο ΙΕΚ Πρέβεζας στο δεύτερο έτος του τμήματος «Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου». Είμαι πτυχιούχος της αγγλικής γλώσσας (Lower). Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα πάνω στο αρχικό αντικείμενο των σπουδών της σε ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο ως παρασκευάστρια, σε ιδιωτικές μονάδες τροφίμων ως βοηθός χημείου και σε ιδιωτική μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης (γραμματειακή υποστήριξη). Έχει επίσης εργαστεί ως γραμματειακή υποστήριξη στον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας , στο ΤΣΑΥ, στον Ασφαλιστικό Φορέα Υγειονομικών σε συνεργασία με τον Π.Ι.Σ. και του Ιατρικούς Συλλόγους ανά την Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας ως τραυματιοφορέας. Συμμετέχει ενεργά ως εθελόντρια σε αιμοληψίες στην παθολογική κλινική του ΓΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ στο τμήμα αιμοληψιών του μικροβιολογικού εργαστηρίου του ΓΝ Πρέβεζας.

Συμμετέχει σε ιατρικά συνέδρια και ημερίδες και είναι κάτοχος BLS (ενηλίκων - παιδιών)

Έχει συνδικαλιστική δράση με τη ΔΑΚΕ και με την ΠΟΕΔΗΝ. Έχει στο παρελθόν αναλάβει στο παρελθόν και υλοποιήσει project της Αντιδημαρχίας Πρασίνου στο Δήμο Λάρισας με αντικείμενο τη συντήρηση φυτών και δέντρων.

 

|Ροή Ειδήεων

18:18 | Αθλητικά
Οι ευρωπαϊκές κληρώσεις για ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, Ατρόμητου και Αρη


17:41 | Πρέβεζα
Η κυβέρνηση θα επανεξετάσει τον διαγωνισμό για το Άκτιο - Αμβρακία


17:20 | Πρέβεζα
Ξεκινά και πάλι τις διαδρομές του το τραίνο πόλης από τον Δήμο της Πρέβεζας.


13:26 | Αιτωλοακαρνανία
O ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ - LIVE ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019


18:24 | Πρέβεζα
Δεύτερο τίτλος για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στο Aschaffenburg της Γερμανίας


16:27 | Αθλητικά
Στους ''8'' του κόσμου οι Εθνικές πόλο ανδρών και γυναικών!


15:01 | Πρέβεζα
Σαν σήμερα, πριν από 91 χρόνια αυτοκτονεί στην Πρέβεζα ο Κώστας Καρυωτάκης.


20:12 | Πολιτική
Μείωση του ΕΝΦΙΑ από φέτος ένα από τα μέτρα φοροελάφρυνσης στις προγραμματικές δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη


19:55 | Ηγουμενίτσα
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 38χρονο πεζό


10:59 | Πρέβεζα
Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας 8 ποδοσφαιριστών


10:56 | Ήπειρος
Συνελήφθησαν τρία άτομα με 8 κιλά κάνναβης μετά από καταδίωξη


08:01 | Αθλητικά
Η Αλγερία κατέκτησε το Copa Africa 2019 [ Video με τα Highlights του τελικού ]


14:55 | Ελλαδα
Ισχυρή σεισμική δόνηση στη Αθηνα


11:14 | Πρέβεζα
Συνελήφθη 30χρονος προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος για ηχορύπανση


11:00 | Πρέβεζα
Συνελήφθη δραπέτης ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για ληστεία τελεσθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα