ΩΡΑ
14:02
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
25-4-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΕπιστολή του Βουλευτή Σ.Γιαννάκη με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Αγαπητοί Συνδημότες μου

 

Με αφορμή τον μόλις ένα μήνα πριν από τη διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών, θέλω να σας εκφράσω κάποιες σκέψεις μου, αναφορικά με όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα αυτό τον καιρό.

Από την πρώτη στιγμή, που επισήμως η Νέα Δημοκρατία, δια της τοποθέτησης – ευχής του Αντιπροέδρου μας Κου Κωστή Χατζηδάκη, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ σε γνωστό ξενοδοχείο της Πόλης μας, όπου είπε …. ¨εύχομαι καλή επιτυχία στους Δημάρχους μας¨, υιοθέτησα και σεβάστηκα την απόφαση του κόμματος, να μη δοθεί τελικά επίσημη στήριξη σε κανέναν υποψήφιο. Έτσι , με την σειρά μου, από τότε μέχρι σήμερα, δεν έχω δηλώσει σε κανένα Μ.Μ.Ε. ,  αλλά και πουθενά γενικότερα δημοσίως τη στήριξη μου και την προτίμηση μου σε κανέναν από τους υποψηφίους για το Δήμο Πρέβεζας.

Ειδικότερα, δεδομένης αφενός της παραδοχής του Γραμματέα  της Πολιτικής Επιτροπής, Κου Λευτέρη Αυγενάκη, ότι υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που συμμετέχουν μέλη και Στελέχη της Ν.Δ. και αφετέρου την έγγραφη οδηγία του  που απεστάλη σε όλες τις κομματικές οργανώσεις του Κόμματος και ζητεί ρητά την συνεργασία από όλα τα κομματικά Στελέχη έτσι ώστε να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά τη Νέα Δημοκρατία. Σε αυτό το κλίμα συνεργασίας και συνομιλίας και εγώ συναντιέμαι καθημερινά και συνομιλώ με υποψηφίους που βρίσκονται και στους δύο συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά τη Νέα Δημοκρατία, δηλαδή του Κου Ν. Γεωργάκου και του Κου. Γ. Νίτσα, μιας και οι δύο είναι μέλη της Ν.Δ.

 

Με τη συνεργασία και τις συνομιλίες μου προσπαθώ καθημερινά να κάνω πράξη την οδηγία του Γραμματέα μας Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές. Προσωπικά, η ενότητα της Παράταξης είναι πρώτιστης σημασίας και προτεραιότητας. Η προσπάθεια μου όμως αυτή ερμηνεύεται αρνητικά από κάποιους, οι οποίοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν αυτή την πολύ σημαντική μου προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ των Μελών της Παράταξης.  Υπάρχουν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που βρίσκονται και στα δύο ψηφοδέλτια για το Δήμο Πρέβεζας και έχουν ως αναφορά την Ν.Δ. και που είναι χρόνια μαζί μου σε κοινούς αγώνες που έχουμε δώσει στο παρελθόν. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο Βουλευτής, στηρίζει τον έναν ή τον άλλο υποψήφιο. Το αντίθετο συμβαίνει. Θα έπρεπε να επιβραβεύσουν τη στάση μου, που δεν έχω πάρει θέση υπέρ κανενός και έχω αφήσει ελεύθερο στη δική του βούληση τον καθένα υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο να δώσει την μάχη με τον επικεφαλής που εκείνος κρίνει ότι είναι καλύτερος. Και πάντοτε σύμφωνα με την επίσημη θέση του Κόμματος, από τον Αντιπρόεδρο μας Κο Χατζηδάκη, ότι κανείς δεν έχει την επίσημη στήριξη του Κόμματος.

Συνδημότες μου

Σας καλώ όλες και όλους να βάλουμε στο περιθώριο αυτούς που προσπαθούν, μόλις ένα μήνα πριν τις εκλογές, να δυναμιτίσουν το κλίμα και να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα.  Είναι οι γνωστοί άγνωστοι που αρέσκονται στις τεχνητές εντάσεις και στην παραπλάνηση των ψηφοφόρων μας. Σας υπόσχομαι ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα εργάζομαι για να προασπίσω τα συμφέροντα όλων των Μελών και όλων των Στελεχών της Παράταξης μας.

 

Βουλευτής Ν. Πρεβέζης

                                                                                           Στέργιος Γιαννάκης

|Ροή Ειδήεων

15:38 | Πρέβεζα
Δείτε πρώτοι τα εκλογικά αποτελέσματα στις Ευρωεκλογές , Περιφέρεια και Δήμο Πρέβεζας


22:23 | Πολιτική
ΛΑΕ: Καταγγέλλει νοθεία στην εκλογική διαδικασία στο Λονδίνο


11:33 | Life&Style
Η Mercedes επενδύει στα compact


11:24 | Ελλάδα
Πώς μπορείτε να κάνετε διαφήμιση με μικρότερο κόστος


22:59 | Πρέβεζα
Συγκέντρωση νίκης για τον Νίκο Γεωργάκο και τον ''Δήμο της καρδιάς μας!''


16:27 | Πρέβεζα
Πολύκαρπος Χαλκίδης ''δεν θέλουμε αλλο την Πρέβεζα στη θέση της παρακμής''


16:27 | Πρέβεζα
Νότια Ήπειρος και πολυκεντρικότητα (του Χρήστου Κοτσίνη)


15:38 | Πρέβεζα
Όχι άλλες τέτοιες εικόνες για το Κανάλι και τα χωριά της Πρέβεζας


13:58 | Κόσμος
Βρετανία: Παραιτήθηκε με κλάματα η Τερέζα Μέι


10:56 | Life&Style
Κρυολιπόλυση: γιατί είναι τόσο δημοφιλής;


09:48 | Πρέβεζα
Μαζική και δυναμική η ομιλία του Ν. Γεωργάκου στον Λούρο.


13:48 | Ήπειρος
Γ. Ζάψας: Την Κυριακή με την ψήφο σας κάνουμε το πρώτο βήμα για μια νέα αρχή...


10:42 | Πρέβεζα
Στράτος Ιωάννου: Κυριακή 26 Μαΐου ψηφίζουμε με αυτοδιοικητικά κριτήρια


09:45 | Πρέβεζα
Το 17ο Preveza Jazz Festival είναι εδώ !


09:34 | Πρέβεζα
Μήνυμα του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Κώτση Δημήτρη