ΩΡΑ
18:0
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22-4-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΗ καρδιολόγος Κωνσταντίνα Κατσάνου υποψήφια με τον συνδυασμό του Ν. Γεωργάκου


Η ΙΑΤΡΟΣ – ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

 

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα στη Δ.Ε. Πρέβεζας, της Ιατρού -  Καρδιολόγου κας Κωνσταντίνας Κατσάνου.

 

Σε συνέχεια του δεύτερου κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της  συνάντησης συνεργασίας που είχαν στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, έλαβε χώρα σήμερα η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Πρεβεζάνας Επικουρικής Καρδιολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας κας Κωνσταντίνας Κατσάνου.

 

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε εστιάζοντας στην προτεραιότητα που θα δοθεί στη διακυβέρνηση του Δήμου ως προς την εκπαίδευση σε θέματα πρόληψης υγείας και υγιεινού τρόπου ζωής στους Δημότες και ιδίως στα νέα παιδιά, καθώς και του προγράμματος εκπαίδευσης πρώτων βοηθών σε Δημότες στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα  www.dimoskardiasmas.gr ).

 

Η υποψηφιότητα της αγαπητής Καρδιολόγου του Νοσοκομείου στο Δήμο μας και μιας ακόμη δυναμικής γυναίκας και λαμπρής επιστήμονα, επισφραγίζει την ποιοτική ανάπτυξη του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» από γυναίκες προσωπικότητας και δυναμικής παρουσίας, με γνώσεις και προσφορά στην κοινωνία.

 

Η δραστηριότητά της τόσο στο πεδίο της εργασίας της όσο και ως ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, καθώς και η πολυετή εμπειρία της στο εξωτερικό της επιτρέπει να έχει εκτός από μία πολύ καλή γνώση των θεμάτων που απασχολούν τους Δημότες, τους οποίους καθημερινά υπηρετεί από το λειτούργημά της, να διαθέτει επιπλέον και μία πλούσια και καινοτόμα ατζέντα προτάσεων για το Δήμο πάνω στα ευρωπαϊκά πρότυπα που «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» με την επιλογή του «ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» επιθυμεί να εντάξει για την ποιότητα ζωής των Δημοτών.

 

Η Υποψήφια με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κα Κωνσταντίνα Κατσάνου δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τα ακόλουθα:

 

«Είμαι και εγώ εκτός από επιστήμονας και ιατρός, μία ενεργή Δημότης με αγάπη και ανησυχία για το Δήμο της καρδιάς μας και την τοπική μας κοινωνία. Ως καρδιολόγος έχω κάνει από καιρό τη διάγνωση, ότι δυστυχώς η «καρδιά» του Δήμου μας πάσχει από «αρρυθμίες» αλλά και «βραδυκαρδία» λόγω μη δυναμικής ανάπτυξης. Η καλύτερη αγωγή αντιμετώπισης και θεραπείας ώστε να επαναλειτουργήσει η καρδιά του Δήμου σαν ελβετικό ρολόι είναι η πρόταση ποιότητας της σύγχρονης  παραγωγικής Δημοτικής Διοίκησης μέσα από την ομάδα ικανών και ηθικών Δημοτών του Συνδυασμού του Νίκου Γεωργάκου «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!». Αποδέχθηκα με πλήρη συνείδηση και αποδοχή την πρόταση για την αναγέννηση και επανεκκίνηση του Δήμου μας, του άξιου και πιστεύω ικανού, με όραμα και ήθος αυριανού Δημάρχου του Δήμου Πρέβεζας, του Πολιτικού Μηχανικού Νίκου Γεωργάκου.

Πιστεύω ότι η «ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ» αποτελεί πλέον και εκφράζει τη γενική απαίτηση της πλειοψηφίας των Δημοτών που θα εμπιστευθούν με τη ψήφο τους το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».»

 

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε την Καρδιολόγο κα Κωνσταντίνα Κατσάνου στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

 

Η Ιατρός- Καρδιολόγος κα Κωνσταντίνα Κατσάνου γεννήθηκε από Πρεβεζάνους γονείς στο Άρμπαχ της Γερμανίας και επέστρεψε στην Πρέβεζα από τα πρώτα της παιδικά χρόνια. Στα σχολικά της πήγε στο 3ο Δημοτικό Πρέβεζας και στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο αντιστοίχως από όπου και πήρε το απολυτήριό της. Σπούδασε Ιατρική στην Ιατρική Σχολή στο Μπάρι της Ιταλίας. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στην Καρδιολογία και κατόπιν εργάστηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών παράλληλα με την εξειδίκευσή της στο αγγειογραφικό – αιμοδυναμικό εργαστήριο του Γ.Ν.Αθηνών  «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΙΟ»  Ε.Ε.Σ. Σήμερα είναι Επικουρικός Καρδιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και ολοκληρώνει το Διδακτορικό της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Είναι ενεργό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο στον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας. Έχει κοινωνική εθελοντική δράση ιδίως στον τομέα εκπαίδευσης των παιδιών σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης. Ομιλεί Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

|


Ροή Ειδήεων

11:25 | Πρέβεζα
Συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας Πρέβεζας στον Βοτανικό Κήπο με 6 θέματα


14:55 | Πρεβεζα
Η νέα Ένωση Ξενοδόχων προβάλλει την Πρέβεζα από τις συχνότητες της ΕΡΤ & της Βεργίνα TV


09:30 | Πολιτική
Όλα τα μέτρα για την οικονομία


10:43 | Πρεβεζα
Εκπαιδευτικό Επίδομα 500ευρω για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα από το επιμελητήριο


14:55 | Πρεβεζα
Εργα οδοποιίας ύψους 280.000 χιλ. ευρώ θα κατασκευάσει ο Δήμος Πρέβεζας


12:28 | Πρεβεζα
Ξεκίνησε σήμερα το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής


12:02 | Ελλάδα
Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού


09:24 | Ελλάδα
Επαναφορά της οικονομικής δραστηριότητας 3ο στάδιο από Δευτέρα 18 Μαΐου


13:59 | Πρεβεζα
Ρεπορτάζ του ALPHA διαφήμιση για την Πρέβεζα [video]


11:54 | Πρεβεζα
Ευχαριστήριο μήνυμα για το ιατρικό προσωπικό της καρδιολογικής μονάδας και της μονάδας τεχνητού νεφρού του Γεν. Νοσοκομείου Πρέβεζας


09:35 | Πρεβεζα
Ο Φακός της ΕΡΤ3 στην Κυανή Ακτή


20:55 | Πρεβεζα
Η Μενεγάκη διαφημίζει τις ακτές της Πρέβεζας [video]


10:20 | Πρεβεζα
Ο καθαρισμός των οικοπέδων από εύφλεκτα υλικά και σκουπίδια, είναι ευθύνη των ιδιοκτητών τους


| Πρεβεζα
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας στο Mega μιλώντας για τον τουρισμό [video]


22:20 | Πρεβεζα
Η μεγαλύτερη και ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης στην Πρεβεζα


15:25 | Κόσμος
Οι προτάσεις της Κομισιόν για τον τουρισμό - Σταδιακή και συντονισμένη άρση των περιορισμών στα σύνορα


15:02 | Πρεβεζα
Συσκέψεις για τον τουρισμό στο Δήμο Πρέβεζας με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.