ΩΡΑ
22:50
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
19-4-2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠρέβεζαΟ Δημ. Καραμανίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου


Νέα δυναμική στον συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου  προσδιδει η υποψηφιότητα του Δημ. Καραμανίδη στον συνδυασμό. Ο δυναμικός του χαρακτήρας και η όρεξη για πολύ δουλειά σίγουρα θα βοηθήσουν πολύ τον συνδυασμό αλλά και την πόλη.

 

Ακολουθεί η επισημη ανακοίνωση του συνδυασμού

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

 

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα στη Δ.Ε. Πρέβεζας, του γνωστού Πρεβεζάνου Επιχειρηματία κ. Δημήτρη Καραμανίδη.

 

Σε συνέχεια του δεύτερου κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της  συνάντησης συνεργασίας που είχαν στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, έλαβε χώρα σήμερα η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του καταξιωμένου επιχειρηματία και δραστήριου συμπολίτη μας κ. Δημήτρη Καραμανίδη.

 

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε εστιάζοντας την ανάλυση και τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα στο Δήμο μας, ως προς τη λειτουργία και τα προβλήματα των επιχειρήσεων και πρωτίστως της αξιοποίησης των δυναμικών που προσφέρει ο τόπος μας για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και ιδίως της νεανικής επιχειρηματικότητας στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα  www.dimoskardiasmas.gr ).

 

Η υποψηφιότητα  του δυναμικού και ιδιαίτερα λαοφιλή Δημότη Πρέβεζας κ. Δημήτρη Καραμανίδη, με την έντονη πολιτικοκοινωνική δράση αλλά και με την εμπειρία και την άμεση καθημερινή επαφή με τους Δημότες μέσα από την ενασχόλησή του με τα κοινά, αποτελεί τη συνέχιση του εμπλουτισμού του ποιοτικού ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» από ικανούς και καταξιωμένους Δημότες.

Η πολυετής του εμπλοκή στα θέματα της καθημερινότητας, τόσο των επιχειρήσεων που εδρεύουν στο Δήμο μας όσο και των Δημοτών, σε συνδυασμό με τις τεχνοκρατικές του γνώσεις αλλά και την εικοσαετή επιχειρηματική του εμπειρία, αποτελούν ιδανικό συνδυασμό και αξιοποιήσιμα στοιχεία, τόσο για την προγραμματική προεκλογική ανάπτυξη όσο και για την επόμενη ημέρα της διακυβέρνησης για ένα σύγχρονο και παραγωγικό Δήμο που θα αποφέρει «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» με την επιλογή του «ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

 

Ο Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κ. Δημήτρης Καραμανίδης δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τα ακόλουθα:

 

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω επίσημα την υποψηφιότητά μου, ως Δημοτικός Σύμβουλος , με τον αυριανό Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο και το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Η απόφασή μου αυτή πάρθηκε έπειτα από πολύ σκέψη και απόλυτη ωριμότητα. Η φράση που γυρίζει στο μυαλό μου όλο αυτό το διάστημα είναι η εξής: «Η Πρέβεζα δεν μπορεί να κάνει άλλο υπομονή, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χαθεί άλλος χρόνος». Ο όμορφος Δήμος μας έχει τόσες δυνατότητες και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια βρίσκεται βαλτωμένος στην αδιαφορία του χθες. Η χρόνια ενασχόληση μου με τα κοινά, μου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζω την πλειονότητα των προβλημάτων και υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την επίλυση τους.»

 

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε τον κ. Δημήτρη Καραμανίδη στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

 

Ο κ. Δημήτρης Καραμανίδης γεννήθηκε στην Πρέβεζα όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Είναι γιός του Ευάγγελου Καραμανίδη και της Παρασκευής Καραμανίδη (Αντωνίου).  Στα σχολικά του χρόνια πήγε στο 6ο Δημοτικό Πρέβεζας, στο 2ο Γυμνάσιο Πρέβεζας και πήρε το απολυτήριό του από το 2ο Λύκειο Πρέβεζας. Είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Χρηματοοικονομικών Πρέβεζας. Από τα παιδικά του χρόνια ασχολείται με τον αθλητισμό με αρκετές διακρίσεις σε διάφορα αθλήματα (Στίβος, Κανόε Καγιάκ, Σκοποβολή, Taekwondo  , Πετοσφαίριση -Βόλεϊ). Έχει διατελέσει  ιδρυτικό μέλος στο Κομιτάτο Πρέβεζας, Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο «Σκίρων», μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρέβεζας, μέλος του Συλλόγου Αμπαλί Πρέβεζας κ.α. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά την τελευταία εικοσαετία στη γνωστή οικογενειακή του επιχείρηση.

|


Ροή Ειδήεων

11:25 | Πρέβεζα
Συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας Πρέβεζας στον Βοτανικό Κήπο με 6 θέματα


14:55 | Πρεβεζα
Η νέα Ένωση Ξενοδόχων προβάλλει την Πρέβεζα από τις συχνότητες της ΕΡΤ & της Βεργίνα TV


09:30 | Πολιτική
Όλα τα μέτρα για την οικονομία


10:43 | Πρεβεζα
Εκπαιδευτικό Επίδομα 500ευρω για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα από το επιμελητήριο


14:55 | Πρεβεζα
Εργα οδοποιίας ύψους 280.000 χιλ. ευρώ θα κατασκευάσει ο Δήμος Πρέβεζας


12:28 | Πρεβεζα
Ξεκίνησε σήμερα το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής


12:02 | Ελλάδα
Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού


09:24 | Ελλάδα
Επαναφορά της οικονομικής δραστηριότητας 3ο στάδιο από Δευτέρα 18 Μαΐου


13:59 | Πρεβεζα
Ρεπορτάζ του ALPHA διαφήμιση για την Πρέβεζα [video]


11:54 | Πρεβεζα
Ευχαριστήριο μήνυμα για το ιατρικό προσωπικό της καρδιολογικής μονάδας και της μονάδας τεχνητού νεφρού του Γεν. Νοσοκομείου Πρέβεζας


09:35 | Πρεβεζα
Ο Φακός της ΕΡΤ3 στην Κυανή Ακτή


20:55 | Πρεβεζα
Η Μενεγάκη διαφημίζει τις ακτές της Πρέβεζας [video]


10:20 | Πρεβεζα
Ο καθαρισμός των οικοπέδων από εύφλεκτα υλικά και σκουπίδια, είναι ευθύνη των ιδιοκτητών τους


| Πρεβεζα
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας στο Mega μιλώντας για τον τουρισμό [video]


22:20 | Πρεβεζα
Η μεγαλύτερη και ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης στην Πρεβεζα


15:25 | Κόσμος
Οι προτάσεις της Κομισιόν για τον τουρισμό - Σταδιακή και συντονισμένη άρση των περιορισμών στα σύνορα


15:02 | Πρεβεζα
Συσκέψεις για τον τουρισμό στο Δήμο Πρέβεζας με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.