ΩΡΑ
21:05
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
8-12-2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρέβεζα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βαγγέλη Ροπόκη για τον Δήμο Πρέβεζας
 

 

Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Πρέβεζας

όπως γνωρίζετε αγωνίστηκα και υπηρέτησα ενεργά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, γιατί πιστεύω πραγματικά στην αναμόρφωσή της, ώστε να είναι ικανή να υπηρετεί αποτελεσματικά τον Δημότη.

Με βαριά την συναίσθηση της ευθύνης και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα του Δήμου Πρέβεζας, πήρα την απόφαση στις εκλογές της 26η Μαΐου 2019 να διεκδικήσω την τιμητική για εμένα και εξαιρετικά υπεύθυνη θέση του Δημάρχου Πρέβεζας.

Η απόφαση μου αυτή, προέκυψε μετά από πολύ περίσκεψη κι αφού συμβουλεύτηκα έμπειρους φίλους και συνεργάτες, καθώς και τους νέους μας, που μέχρι σήμερα μάταια αναζητούν διέξοδο στα προσωπικά τους αδιέξοδα.

Βασικό μου μέλημα είναι, μαζί με τους συνεργάτες μου, να δώσουμε ρεαλιστική απάντηση, στην απαξίωση και την περιθωριοποίηση που βιώνει ο Δήμος μας, κάτι που δεν είναι μόνο απόρροια των κεντρικών κυβερνητικών πολιτικών, αλλά και αποτέλεσμα της αναποτελεσματικότητας των τοπικών αρχόντων.

 

Αγαπητοί συμπολίτες

σε μια περίοδο πολυεπίπεδης κρίσης η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και στη δημιουργία συνθηκών βιώσιμης ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας αποτελεσματικές πολιτικές και αποφασιστικές παρεμβάσεις. Οι κρίσιμες ώρες επιβάλλουν τολμηρές πολιτικές επιλογές, έτσι ώστε να καταστεί ο τόπος μας επίκεντρο ανάπτυξης και υποδομών. Είναι ανάγκη τα προβλήματα να αντιμετωπιστούν με σύγχρονη ματιά, μακριά από τις προκαταλήψεις του παρελθόντος.

 

Συμπολίτες του Δήμου Πρέβεζας,

το όραμά μας για την Πρέβεζα είναι μεγαλόπνοο στη σύλληψή του αλλά εφικτό στην υλοποίησή του! Δεν υπάρχουν μικροί ή μεγάλοι Δήμοι, υπάρχουν μικρές ή μεγάλες πολιτικές. Το πρόγραμμά μας έχει σαφείς και εφικτούς στόχους. Ανοίγουμε τα ‘σύνορα’ του Δήμου - Μεγιστοποιούμε τις δυνατότητές του - Ισχυροποιούμε τις δυνάμεις του.

Οι Δημοτικές Ενότητες (Ζαλόγγου – Λούρου - Πρεβέζης) με τους οικισμούς τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη λειτουργία και την πρόοδο της πόλης και για το λόγο αυτό απαιτείται η διαρκής υποστήριξή τους με νέες υποδομές, συντήρηση αυτών που ήδη υπάρχουν, αλλά και δράσεις για την αξιοποίηση και προβολή των Τοπικών Κοινοτήτων.

Οι άξονες αυτοί, μέσα από ορθή διαχείριση και χρηματοδότηση από τα κατάλληλα προγράμματα, μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη του Δήμου και την ανάδειξη του τουριστικού του αποτυπώματος (Δήμος-προορισμός) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Υπερήφανοι πολίτες του Δήμου Πρέβεζας,

με αυτό το όραμα και με την ακλόνητη πεποίθηση ότι ενωμένοι ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας για έναν Δήμο Πρέβεζας αντάξιο της ιστορίας, της θέσης και των ανθρώπων του, καταθέτω στην αξιολόγηση και στην κρίση σας, την υποψηφιότητά μου ως επικεφαλής του ανεξάρτητου Συνδυασμού «Δημοτική Ανατροπή» και ζητώ:

Την εμπιστοσύνη σας.

Την υποστήριξη και τη συμπαράστασή σας.

Τη δυνατότητα να υπηρετήσω την Πρέβεζα και τους ανθρώπους της.

Με μοναδική φιλοδοξία μας την ανιδιοτελή και ουσιαστική συμβολή μας στη δημιουργία μιας νέας προοπτικής για το Δήμο μας, καλούμε όλους τους συνδημότες μας που έχουν κοινές αγωνίες και προβληματισμούς με εμάς, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, να πλαισιώσουν και να στηρίξουν την προσπάθειά μας αυτή.

Σας ευχαριστώ πολύ.

 

Ευάγγελος Ροπόκης

 

Υποψήφιος Δήμαρχος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Δημοτική Ανατροπή»

 

|
Ροή Ειδήεων

17:20 | Πρέβεζα
Οδηγός παρέσυρε γυναίκα και ''μπήκε''σε μαγαζί!


12:20 | Πρέβεζα
Οι πρώτες εικόνες από την παρέλαση και τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Πρέβεζα


09:54 | Ελλάδα
Πόσο έμεινε η κάθε περιοχή της Ελλάδας κάτω από τον Οθωμανικό ζυγό;


20:03 | Ήπειρος
Απολογισμός έργου της περιφέρειας στην τελευταία 8ετία


18:28 | Πρέβεζα
O Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης στην Πρέβεζα


18:19 | Πρέβεζα
Πολύ καλή εμφάνιση του Α.Σ.ΠΡΕΒΕΖΑΣ ''ΕΥ ΖΗΝ''' στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ14 στη Λευκάδα


18:18 | Πρέβεζα
Η Πρέβεζα στα ''Επιχειρήματα'' της ΕΡΤ


08:20 | Πρέβεζα
ALERT!! Αναγγελία θυελλωδών ανέμων


10:37 | Πολιτική
Ορατός ο κίνδυνος διακοπής ειδικών θεραπειών - Απλήρωτες από το Νοέμβριο λογοθεραπείες και άλλες ειδικές αγωγές


10:30 | Πρέβεζα
Η Βούλα η Μπίτσιου υποψήφια με τον συνδυασμό του Ν. Γεωργάκου


08:20 | Πρέβεζα
Ανακοινώθηκε μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου του Βαγγέλη Ροπόκη


09:00 | Πρέβεζα
Ο Κίμωνας Κλοντζάρης υποψήφιος στο συνδυασμό του Ν. Γεωργάκου


16:44 | Ιωάννινα
Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε ανήλικους πρόσφυγες στην Κόνιτσα


16:35 | Κόσμος
Επάγγελμα ευρωβουλευτής: αποζημίωση 313ευρώ ημερησίως και πολλαπλάσια ''γενικά έξοδα''!!


15:44 | Πρέβεζα
O Yποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Βαγγέλης Ροπόκης ανακοινώνει τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους