ΩΡΑ
10:05
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
5-5-2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αθλητισμός



Φιάσκο - ρεζίλεμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο! - Αναβάλλεται ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας!


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2023 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 





Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι τα μέτωπα στο Πανθεσσαλικό κλείνουν, ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναβάλλεται.

 

Το πήρε πάνω του ο Γιώργος Βασιλειάδης, βλέποντας τα προβλήματα που υπήρχαν.

 

Μπορεί να δίνονταν διαβεβαιώσεις από ΠΔΕ, Δήμο Βόλου, ΕΠΣ Θεσσαλίας και άλλους αρμόδιους φορείς προς πάσα κατεύθυνση ότι όλα βαίνουν καλώς, ότι τα προβλήματα λύνονται και ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ του Σαββάτου (6/5, 20:30), ωστόσο, τα πάντα ανατράπηκαν και τελικώς... αναβολή!

 

Τα προβλήματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι πολλά και δεν επιτρέπουν σε καμία των περιπτώσεων την απολύτως ασφαλή τέλεση ενός αγώνα της κρισιμότητας ενός τελικού ανάμεσα στους δυο "Δικεφάλους". Ειδικά σε ένα γήπεδο, το οποίο ήταν εν πολλοίς εγκαταλελειμμένο και δεν μπορούσε - παρά την προσπάθεια των τελευταίων ημερών- να φιλοξενήσει ματς υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

 

Ως εκ τούτου και παρά το γεγονός πως έγινε ό, τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να τελεστεί ο αγώνας το Σάββατο (6/5, 20:30) και να κερδηθεί η μάχη με το χρόνο, εντέλει θα χρειαστούν και άλλες μέρες για να είναι όλα όπως πρέπει.

 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, πήρε πάνω του την απόφαση, βλέποντας τα προβλήματα που υπήρχαν, κυρίως με το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, όπου μάλιστα είχαν τυπωθεί εισιτήρια χωρίς σειρά και θέση.

 

Προτίμησε να πάρει το όποιο κόστος πάνω του, προτάσσοντας τη νομιμότητα και την ασφάλεια θεατών και ομάδων. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, όμως πρυτάνευσε η λογική, έστω και την ύστατη στιγμή.

 

Θυμίζουμε ότι ήταν ένα γήπεδο χωρίς εσωτερικές κάμερες, χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, χωρίς Ίντερνετ για τους εκπροσώπους του Τύπου, χωρίς τουαλέτες σε συγκεκριμένο κομμάτι του γηπέδου, με κακό αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο. Άλλωστε, η Περιφέρεια Μαγνησίας μια ημέρα πριν είχε στείλει μια λίστα με 15 (!) πράγματα που ήθελε να γίνουν, ώστε να πάρει το Πανθεσσαλικό το "πράσινο φως".

 

Πολλά εξ αυτών έγιναν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πάνω από 150 άνθρωποι δούλευαν τις τελευταίες ημέρες για να λυθούν όλα τα προβλήματα και να γίνει το γήπεδο όπως πρέπει. Εντέλει, στην έκτακτη σύσκεψη της Πέμπτης (4/5) στην ΓΓΑ, πάρθηκε η γενναία απόφαση για αναβολή του τελικού, η οποία δεν ήταν διόλου εύκολη, αλλά σε κάθε περίπτωση επιβεβλημένη!

 

 

sport24.gr/

|






Ροή Ειδήεων

12:10 | Life&Style
Πυτζάμες: Άνεση και style μέσα στο σπίτι!


19:30 | Αθλητικά
Η κούρσα των φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024


10:52 | Πρέβεζα
Πρέβεζα | Μια πόλη με νησιώτικη ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα του Αμβρακικού


19:30 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής part3


11:00 | Ελλάδα
Γiώργιος Βελλιανίτης Παξινός Ποιητής.......part2


09:41 | Πρέβεζα
Ομιλία Σπ. Κυριάκη για την επιστολική ψήφο


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Πρέβεζα
Η Σταυροδοσια στον δήμο Πρέβεζας στο 80%


11:44 | Υγεία
Ποιος είναι ο βασικός ιατρικός εξοπλισμός που πρέπει να έχουμε στο σπίτι και ποια τα οφέλη του


18:17 | Ελλάδα
Ποιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!


17:45 | Life&Style
Χτίσε τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή με διαχρονικά κομμάτια


13:05 | Ελλάδα
Δημιουργία Μητρώου Μέσων Πληρωμών (POS) των επιχειρήσεων


13:01 | Ελλάδα
Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας;


20:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα