ΩΡΑ
13:50
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
1-9-2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Life&StyleΠλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στα Virtuals Sports


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2023 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 

Η εικονική πραγματικότητα είναι ένα θέμα που συζητιέται έντονα στις σύγχρονες κοινωνίες. Έντονη είναι ωστόσο και η προτίμηση των παικτών του στοιχήματος στα virtual sports που έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή εν μέσω Πανδημίας Κορονοϊού. Τα γνωρίσαμε σε ένα χρονικό σημείο όπου είχαν ανασταλεί οι αθλητικές δραστηριότητες σε όλο τον πλανήτη ωστόσο φαίνεται πως κέρδισαν την εκτίμηση των παικτών χάρη στα πλεονεκτήματα που προσφέρουν. Μία εφαρμογή που βρίσκεται πλέον σε όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες και καθημερινά σηκώνει μεγάλο τζίρο πονταρισμάτων τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα επίγεια πρακτορεία.

Τα virtualSports αποτελούν ένα μεγάλο στοίχημα για τις ίδιες τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο. Εκμεταλλευόμενες την εξέλιξη της τεχνολογίας κατάφεραν να δημιουργήσουν μία συναρπαστική εφαρμογή που καταφέρνει να απογειώσει την αδρεναλίνη σας σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Τα εικονικά αθλήματα είναι πλέον γεγονός και βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των φίλων του στοιχήματος χάρη στα πλεονεκτήματα που προσφέρουν. Βασισμένα σε γεννήτριες τυχαίων αριθμών εγγυώνται την ασφάλεια και την αξιοπιστία στο παιχνίδι σας ενώ παράλληλα προσφέρουν χαρακτηριστικά που θα συναντούσατε και στα πραγματικά αθλήματα. Ο εκρηκτικός αυτός συνδυασμός καθιέρωσε τα virtualsports στις στοιχηματικές συνήθειες των παικτών.

Τα πλεονεκτήματα των VirtualSports

Μία σειρά από πλεονεκτήματα συνοδεύουν τα virtualsports στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Είναι αυτά που κάνουν τους παίκτες όχι μόνο να τα δοκιμάσουν αλλά τελικά να τα εντάξουν στις καθημερινές τους επιλογές. Ας δούμε τα σημαντικότερα από αυτά και τον τρόπο που επηρεάζουν το παιχνίδι σας.

Διάρκεια παιχνιδιού: Τα εικονικά αθλήματα έχουν μικρή διάρκεια διεξαγωγής γεγονός που κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες. Κάθε αναμέτρηση διαρκεί το πολύ 3 λεπτά και τα στοιχήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Μικρή αναμονή ανάμεσα στα παιχνίδια: Το πρόγραμμα των αγώνων στα virtualsports είναι προκαθορισμένο χρονικά με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην περιμένουν πολύ από την λήξη ενός αγώνα μέχρι την εκκίνηση του επόμενου. Δίνεται ένα σύντομο χρονικό διάστημα στον παίκτη να τοποθετήσει τα πονταρίσματά του και η δράση ξεκινάει άμεσα. Σημαντικό πλεονέκτημα καθώς ο παίκτης δεν πρέπει να περιμένει ή να αναζητά καινούριες στοιχηματικές αγορές κάθε φορά.

Επιλογές αθλημάτων:  Η λίστα με τα αθλήματα που θα βρείτε στα εικονικά σπορ είναι μεγάλη. Ικανοποιητική για να μπορέσετε να επιλέξετε αθλήματα που σας ενδιαφέρουν για τα στοιχήματά σας. Στα VirtualSports οι συνηθέστερες επιλογές έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τις κούρσες αλόγων ή σκυλιών. Οι περισσότερες εταιρίες προσφέρουν ποικιλία διοργανώσεων σε κάθε άθλημα προκειμένου να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των παικτών.

Διαθεσιμότητα 24/7: Στα virtualsports δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί. Μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια κάθε στιγμή της ημέρας και να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας. Το παιχνίδι διαρκεί 24/7 χωρίς να περιμένετε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες όπως γίνεται στα πραγματικά αθλήματα.

Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών: Η μεταφορά στην εικονική πραγματικότητα έχει γίνει με μεγάλη ακρίβεια. Κάθε αναμέτρηση συνοδεύεται από δεκάδες στοιχηματικές επιλογές πανομοιότυπες με αυτές που συναντάμε στα πραγματικά αθλήματα. Ο παίκτης έχει πρόσβαση σε βασικές αγορές αλλά και ειδικά στοιχήματα με σημαντικά αυξημένες αποδόσεις.

Στατιστικά στοιχεία: Αν και το αποτέλεσμα είναι προϊόν γεννήτριας τυχαίων αριθμών εντούτοις οι περισσότεροι αγώνες συνοδεύονται από στατιστικά στοιχεία. Ενδεχομένως να παίζουν έναν μικρό ρόλο στον αλγόριθμο που χρησιμοποιούν οι μηχανές και γι αυτό δεν πρέπει να τα περνάτε απαρατήρητα. Η παρουσία των στατιστικών και η παρουσίαση τους στην αρχική οθόνη δημιουργεί μία ρεαλιστική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι σας.

Ζωντανή μετάδοση των αγώνων: Όλες οι αναμετρήσεις μεταδίδονται ζωντανά δίνοντας στον παίκτη την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εξέλιξη των στοιχημάτων του. Μέσα από ένα γρήγορο livestreaming και με την προσομοίωση πραγματικών φάσεων από κάθε άθλημα η δράση εκτοξεύεται στα ύψη.

Μειονεκτήματα στα εικονικά αθλήματα

Δεν είναι όμως όλα ιδανικά στον κόσμο των virtualsports. Υπάρχουν σημεία που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή αν θέλουμε να παραμείνουμε ενεργοί στο παιχνίδι.

Υπεύθυνο παιχνίδι: Τα συνεχή πονταρίσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να μας αποπροσανατολίσουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην ξεφύγουμε τόσο στα πονταρίσματά μας όσο και στα όρια που έχουμε εξαρχής ορίσει.

Δεν υπάρχει ζωντανό στοίχημα: Στα virtualsports δεν έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα στοιχήματά σας στο livebetting. Μην ξεχνάτε πως τα αποτελέσματα προκύπτουν από μηχανές τυχαίων αριθμών και είναι γνωστά αμέσως με την έναρξη των αγώνων. Ότι βλέπετε στησυνέχεια είναι απλάένα βίντεο.

|


Ροή Ειδήεων

12:10 | Life&Style
Πυτζάμες: Άνεση και style μέσα στο σπίτι!


19:30 | Αθλητικά
Η κούρσα των φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024


10:52 | Πρέβεζα
Πρέβεζα | Μια πόλη με νησιώτικη ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα του Αμβρακικού


19:30 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής part3


11:00 | Ελλάδα
Γiώργιος Βελλιανίτης Παξινός Ποιητής.......part2


09:41 | Πρέβεζα
Ομιλία Σπ. Κυριάκη για την επιστολική ψήφο


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Πρέβεζα
Η Σταυροδοσια στον δήμο Πρέβεζας στο 80%


11:44 | Υγεία
Ποιος είναι ο βασικός ιατρικός εξοπλισμός που πρέπει να έχουμε στο σπίτι και ποια τα οφέλη του


18:17 | Ελλάδα
Ποιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!


17:45 | Life&Style
Χτίσε τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή με διαχρονικά κομμάτια


13:05 | Ελλάδα
Δημιουργία Μητρώου Μέσων Πληρωμών (POS) των επιχειρήσεων


13:01 | Ελλάδα
Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας;


20:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα