ΩΡΑ
10:12
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
3-11-2021
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Life&StyleΠώς γίνεται να απαλλαγείτε οριστικά από τις αιμορροΐδες


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2023 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 

Πώς γίνεται να απαλλαγείτε οριστικά από τις αιμορροΐδες

 

Η αιμορροϊδοπάθεια είναι ένα πρόβλημα υγείας που ακόμη αντιμετωπίζεται ως… ταμπού για μεγάλη μερίδα των ανθρώπων, ακόμα και από τους ίδιους τους ασθενείς που ταλαιπωρούνται καθημερινά από αυτό.

 

Η πάθηση που εντοπίζεται στις αιμορροϊδες είναι αλήθεια πως κάνει μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού να υποφέρει, ιδιαίτερα των χωρών της Δύσης. Οι αιτίες που την προκαλούν σχετίζονται στα περισσότερα περιστατικά με την κληρονομικότητα, αλλά σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν επίσης οι διατροφικές συνήθειες και ο τρόπος ζωής (καθιστική και αγχώδης) των ασθενών.

 

Η αιμορροϊδοπάθεια επιφέρει ποικίλες αρνητικές συνέπειες στους ανθρώπους που πάσχουν από αυτή, με τη βασική επίπτωση να αφορά στην υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

 

Οι ασθενείς που ταλαιπωρούνται από τις αιμορροΐδες αναγκάζονται πολλές φορές να διαμορφώνουν όλο τους το καθημερινό πρόγραμμα βάσει της ανάγκης τους για τη διαχείριση του προβλήματος. Όσο μάλιστα, το πρόβλημα υγείας παραμένει αθεράπευτο, η καθημερινή ζωή των ασθενών συνοδεύεται από επίπονα συμπτώματα.

 

Δείτε παρακάτω πώς γίνεται να απαλλαγείτε οριστικά από την αιμορροϊδοπάθεια ώστε να καταφέρετε να βελτιώσετε την κατάσταση της υγείας σας και να απελευθερωθείτε από τα συμπτώματα και τις επιπλοκές που μπορεί να προκληθούν, λαμβάνοντας αρχικά διάγνωση και κατάλληλη για την περίπτωσή σας θεραπεία.

 

Πώς γίνεται η διάγνωση της αιμορροϊδοπάθειας;

 

Οι ασθενείς που εντοπίζουν κάποια πρώτα συμπτώματα, όπως πόνο στην περιοχή των αιμορροϊδων, κνησμό ή ερεθισμό, είναι απαραίτητο να απευθύνονται σε ειδικό ιατρό για να εξεταστούν, να λάβουν διάγνωση αλλά και την κατάλληλη για την περίπτωση του καθενός, θεραπεία αντιμετώπισης της αιμορροϊδοπάθειας.

 

Ο ιατρός σε κάθε περιστατικό κατά την εξέταση, εκτιμά την κατάσταση προκειμένου να αποκλείσει την ύπαρξη άλλων παθήσεων που προκαλούν συμπτώματα παρεμφερή με την αιμορροϊδοπάθεια -διενεργώντας κλινική εξέταση και καταγράφοντας το ιατρικό ιστορικό και τα συμπτώματα του ασθενή, προχωράει στη διάγνωση της πάθησης.

 

Ύστερα, δίνονται ορισμένες πρώτες οδηγίες στους ασθενείς που εστιάζουν κυρίως στον περιορισμό των συμπτωμάτων που πιθανώς συνοδεύουν το πρόβλημα στις αιμορροϊδες. Καθώς η διατροφή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της αιμορροϊδοπάθειας, προτείνεται στους ασθενείς να υιοθετούν ένα καθημερινό διαιτολόγιο πλούσιο σε φυτικές ίνες (φρούτα και λαχανικά) και να περιέχει αρκετό νερό. Επιπλέον, η σωματική άσκηση ενισχύει την πρόληψη, ιδιαίτερα το κολύμπι και το περπάτημα.

 

Πώς θεραπεύονται οι αιμορροΐδες οριστικά και ανώδυνα;

 

Η αιμορροϊδοπάθεια πλέον μπορεί να θεραπευτεί εντελώς ανώδυνα, γρήγορα, αποτελεσματικά και οριστικά. Η θεραπεία που ακολουθείται για τις αιμορροΐδες εξατομικεύεται σε κάθε ασθενή καθώς παίζει ρόλο σε ποιο στάδιο εξέλιξης βρίσκεται η νόσος.

 

Ο εξειδικευμένος χειρουργός μετά τη διάγνωση είναι σε θέση να κρίνει ποια είναι η καλύτερη μέθοδος θεραπείας για κάθε ασθενή, όπως ακριβώς συμβαίνει με όλες τις μεθόδους και τις τεχνικές στη χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων.

 

Η πλέον σύγχρονη θεραπεία για τις πάσχουσες αιμορροΐδες είναι ελάχιστα επεμβατική καθώς διενεργείται με τη χρήση υπερήχων και όχι νυστεριού, όπως συνέβαινε κατά το παρελθόν. Η μέθοδος των υπερήχων ενδείκνυται, σύμφωνα με τους ειδικούς, για κάθε στάδιο εξέλιξης της νόσου των αιμορροΐδων.

 

Η πρωτοποριακή μέθοδος που εφαρμόζεται εδώ και αρκετά χρόνια και στη χώρα μας, παρέχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς τις δυνητικές επιπλοκές των παλαιότερων μεθόδων, λύνοντας το πρόβλημα των αιμορροΐδων οριστικά. Πρόκειται για μία αναίμακτη μέθοδος θεραπείας, εντελώς ανώδυνη που ολοκληρώνεται σε περίπου 30 λεπτά, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του την ίδια ημέρα.

|


Ροή Ειδήεων

12:10 | Life&Style
Πυτζάμες: Άνεση και style μέσα στο σπίτι!


19:30 | Αθλητικά
Η κούρσα των φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024


10:52 | Πρέβεζα
Πρέβεζα | Μια πόλη με νησιώτικη ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα του Αμβρακικού


19:30 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής part3


11:00 | Ελλάδα
Γiώργιος Βελλιανίτης Παξινός Ποιητής.......part2


09:41 | Πρέβεζα
Ομιλία Σπ. Κυριάκη για την επιστολική ψήφο


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλιανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Ελλάδα
Ποιήματα του Γεωργίου Βελλανίτη - Παξινός Ποιητής


09:41 | Πρέβεζα
Η Σταυροδοσια στον δήμο Πρέβεζας στο 80%


11:44 | Υγεία
Ποιος είναι ο βασικός ιατρικός εξοπλισμός που πρέπει να έχουμε στο σπίτι και ποια τα οφέλη του


18:17 | Ελλάδα
Ποιοι είναι οι τύποι ελλειπτικών και διαδρόμων γυμναστικής που μπορείτε να επιλέξετε!


17:45 | Life&Style
Χτίσε τη γκαρνταρόμπα σου από την αρχή με διαχρονικά κομμάτια


13:05 | Ελλάδα
Δημιουργία Μητρώου Μέσων Πληρωμών (POS) των επιχειρήσεων


13:01 | Ελλάδα
Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στην αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας;


20:50 | Life&Style
Δώρα που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο και θα θες να κρατήσεις για εσένα