ΩΡΑ
10:12
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
3-11-2021
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Life&Style

<

Πώς γίνεται να απαλλαγείτε οριστικά από τις αιμορροΐδες


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021 - 2022 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 

Πώς γίνεται να απαλλαγείτε οριστικά από τις αιμορροΐδες

 

Η αιμορροϊδοπάθεια είναι ένα πρόβλημα υγείας που ακόμη αντιμετωπίζεται ως… ταμπού για μεγάλη μερίδα των ανθρώπων, ακόμα και από τους ίδιους τους ασθενείς που ταλαιπωρούνται καθημερινά από αυτό.

 

Η πάθηση που εντοπίζεται στις αιμορροϊδες είναι αλήθεια πως κάνει μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού να υποφέρει, ιδιαίτερα των χωρών της Δύσης. Οι αιτίες που την προκαλούν σχετίζονται στα περισσότερα περιστατικά με την κληρονομικότητα, αλλά σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν επίσης οι διατροφικές συνήθειες και ο τρόπος ζωής (καθιστική και αγχώδης) των ασθενών.

 

Η αιμορροϊδοπάθεια επιφέρει ποικίλες αρνητικές συνέπειες στους ανθρώπους που πάσχουν από αυτή, με τη βασική επίπτωση να αφορά στην υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

 

Οι ασθενείς που ταλαιπωρούνται από τις αιμορροΐδες αναγκάζονται πολλές φορές να διαμορφώνουν όλο τους το καθημερινό πρόγραμμα βάσει της ανάγκης τους για τη διαχείριση του προβλήματος. Όσο μάλιστα, το πρόβλημα υγείας παραμένει αθεράπευτο, η καθημερινή ζωή των ασθενών συνοδεύεται από επίπονα συμπτώματα.

 

Δείτε παρακάτω πώς γίνεται να απαλλαγείτε οριστικά από την αιμορροϊδοπάθεια ώστε να καταφέρετε να βελτιώσετε την κατάσταση της υγείας σας και να απελευθερωθείτε από τα συμπτώματα και τις επιπλοκές που μπορεί να προκληθούν, λαμβάνοντας αρχικά διάγνωση και κατάλληλη για την περίπτωσή σας θεραπεία.

 

Πώς γίνεται η διάγνωση της αιμορροϊδοπάθειας;

 

Οι ασθενείς που εντοπίζουν κάποια πρώτα συμπτώματα, όπως πόνο στην περιοχή των αιμορροϊδων, κνησμό ή ερεθισμό, είναι απαραίτητο να απευθύνονται σε ειδικό ιατρό για να εξεταστούν, να λάβουν διάγνωση αλλά και την κατάλληλη για την περίπτωση του καθενός, θεραπεία αντιμετώπισης της αιμορροϊδοπάθειας.

 

Ο ιατρός σε κάθε περιστατικό κατά την εξέταση, εκτιμά την κατάσταση προκειμένου να αποκλείσει την ύπαρξη άλλων παθήσεων που προκαλούν συμπτώματα παρεμφερή με την αιμορροϊδοπάθεια -διενεργώντας κλινική εξέταση και καταγράφοντας το ιατρικό ιστορικό και τα συμπτώματα του ασθενή, προχωράει στη διάγνωση της πάθησης.

 

Ύστερα, δίνονται ορισμένες πρώτες οδηγίες στους ασθενείς που εστιάζουν κυρίως στον περιορισμό των συμπτωμάτων που πιθανώς συνοδεύουν το πρόβλημα στις αιμορροϊδες. Καθώς η διατροφή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της αιμορροϊδοπάθειας, προτείνεται στους ασθενείς να υιοθετούν ένα καθημερινό διαιτολόγιο πλούσιο σε φυτικές ίνες (φρούτα και λαχανικά) και να περιέχει αρκετό νερό. Επιπλέον, η σωματική άσκηση ενισχύει την πρόληψη, ιδιαίτερα το κολύμπι και το περπάτημα.

 

Πώς θεραπεύονται οι αιμορροΐδες οριστικά και ανώδυνα;

 

Η αιμορροϊδοπάθεια πλέον μπορεί να θεραπευτεί εντελώς ανώδυνα, γρήγορα, αποτελεσματικά και οριστικά. Η θεραπεία που ακολουθείται για τις αιμορροΐδες εξατομικεύεται σε κάθε ασθενή καθώς παίζει ρόλο σε ποιο στάδιο εξέλιξης βρίσκεται η νόσος.

 

Ο εξειδικευμένος χειρουργός μετά τη διάγνωση είναι σε θέση να κρίνει ποια είναι η καλύτερη μέθοδος θεραπείας για κάθε ασθενή, όπως ακριβώς συμβαίνει με όλες τις μεθόδους και τις τεχνικές στη χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων.

 

Η πλέον σύγχρονη θεραπεία για τις πάσχουσες αιμορροΐδες είναι ελάχιστα επεμβατική καθώς διενεργείται με τη χρήση υπερήχων και όχι νυστεριού, όπως συνέβαινε κατά το παρελθόν. Η μέθοδος των υπερήχων ενδείκνυται, σύμφωνα με τους ειδικούς, για κάθε στάδιο εξέλιξης της νόσου των αιμορροΐδων.

 

Η πρωτοποριακή μέθοδος που εφαρμόζεται εδώ και αρκετά χρόνια και στη χώρα μας, παρέχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς τις δυνητικές επιπλοκές των παλαιότερων μεθόδων, λύνοντας το πρόβλημα των αιμορροΐδων οριστικά. Πρόκειται για μία αναίμακτη μέθοδος θεραπείας, εντελώς ανώδυνη που ολοκληρώνεται σε περίπου 30 λεπτά, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του την ίδια ημέρα.

|


Ροή Ειδήεων

17:00 | Αθλητικά
Η κλήρωση των Play offs της Superleague


17:05 | Πρέβεζα
Ζητείται μάγειρας - μαγείρισσα


11:00 | Life&Style
Τύποι προωθητικών ενεργειών που μπορείτε να λάβετε στα online καζίνο


10:57 | Πρέβεζα
Νέο ΔΣ στο Κομιτάτο Πρέβεζας


10:52 | Πρέβεζα
Κατασκευή πεζοδρομίων στο οδικό δίκτυο Π.Ε Πρέβεζας


22:00 | Αθλητικά
'' Εφυγε'' ο Βασιλιάς...


17:05 | Πρέβεζα
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Πρέβεζα


17:05 | Πρέβεζα
Η απογραφή πληθυσμού στην Π.Ε. Πρέβεζας 2021


22:15 | Ελλάδα
Έφυγε από την ζωή ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης, Βαγγέλης Παπαθανασίου.


08:40 | Ήπειρος
Διαδικτυακή Έρευνα για την περιφέρεια και τους δήμους της Ηπείρου


20:23 | Αθλητικά
Η κλήρωση του Μουντιάλ 2022


13:05 | Πρέβεζα
Ο Δήμος Πρέβεζας ανάβει το δέντρο του και ξεκινά το ομορφότερο ταξίδι του χρόνου!


09:52 | Πρέβεζα
Ισχυρή σεισμική δόνηση, στην Πρέβεζα το επίκεντρο


15:39 | Ελλάδα
Στην Κεφαλλονιά η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε πριν από λίγο...αισθητή και στην Πρέβεζα