ΩΡΑ
13:35
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
26-10-2020
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Life&Style

<

Πώς να κάνετε το eshop σας πιο ανταγωνιστικό & επικερδές


ΠΕΛΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021 - 2022 🌟 Ανακάλυψε Μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές!

 

 

Οι συνθήκες που επικρατούν τους τελευταίους μήνες σε παγκόσμιο επίπεδο εξαιτίας της covid-19 ωθούν ολοένα και περισσότερους καταναλωτές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και δη, μέσω κινητών συσκευών.

 

Η αξιοσημείωτη αύξηση που σημειώθηκε στις ηλεκτρονικές πωλήσεις μέσω κινητού, tablet και laptop (mobile commerce) ανέδειξε άλλο ένα σημείο προσοχής για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο.

 

Η συνεπής ψηφιακή παρουσία ενός brand στο Ίντερνετ -όπως μαθαίνετε στα digital marketing σεμιναρια- καθώς και η στοχευμένη προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από ποικίλα κανάλια είναι σημαντικό να ανταποκρίνεται τόσο σε σταθερές όσο και σε κινητές συσκευές.

 

Και αυτό γιατί πλέον, 1 στους 2 χρήστες των social media που πραγματοποιεί μια ηλεκτρονική αγορά, έχει «ανακαλύψει» το προϊόν ή την υπηρεσία από την πλοήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Την ίδια στιγμή, 8 στους 10 χρήστες επισκέπτονται τα social media από κινητές συσκευές, ενώ το 95,1% των χρηστών Facebook παγκοσμίως έχουν πρόσβαση στο κοινωνικό δίκτυο μέσω smartphone.

 

Οι αριθμοί αυτοί καταδεικνύουν ότι το e-commerce κινείται σε διπλό επίπεδο και συγκεκριμένα, σημειώνει αξιοσημείωτη βελτίωση στη mobile εκδοχή του -όσο μάλιστα διευρύνονται τα δίκτυα δωρεάν πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε περιοχές με ανεπαρκή κάλυψη.

 

Επομένως, αν είσαστε ανάμεσα στους επιχειρηματίες που επιδιώκουν να εξελίξουν το ψηφιακό εμπόριο μετατρέποντάς το σε πιο φιλικό για τις κινητές συσκευές, αναπτύσσοντας ταυτοχρόνως περαιτέρω τη δραστηριότητά σας, δείτε τι χρειάζεται να προσέξετε σε σχέση με το eshop σας.

 

3 συμβουλές για να κάνετε το eshop σας πιο ανταγωνιστικό & επικερδές

 

Η ταχύτητα φόρτωσης του eshop να είναι όσο το δυνατόν πιο υψηλή

 

Η ταχύτητα με την οποία φορτώνει το eshop σας στις οθόνες των χρηστών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, τόσο που οι ειδικοί στο digital marketing συνηθίζουν να λένε πως «κάθε sec μετράει». Το 53% των χρηστών mobile συσκευών παρατηρείται να εγκαταλείπουν τα eshops που χρειάζονται περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα για να εμφανιστούν στις οθόνες τους. Η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος καταδεικνύει ότι οι σελίδες που φορτώνονται σε 2,4 sec κατά μέσο όρο, εμφανίζουν το μέγιστο ποσοστό μετατροπών για κινητά: 1,9%, το οποίο συνιστά ένα αξιόλογο ποσοστό μετατροπών, που πλησιάζει το τυπικό ποσοστό μετατροπής σε desktop 2-3%.

 

Η φιλικότητα προς το χρήστη είναι πολύ πιο απαραίτητη από το design

 

Σίγουρα σας ενδιαφέρει η εικόνα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, αλλά δεν γίνεται να παραβλέψετε πως είναι πιο ουσιαστική η φιλικότητα προς το χρήστη. Το 67% των χρηστών δηλώνουν ότι είναι πιο πιθανό να κάνουν αγορές από ένα φιλικό προς τους χρήστες eshop παρά από ένα δύσχρηστο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Google. Χρειάζεται λοιπόν, να εντάξετε στη ρουτίνα λειτουργίας του ψηφιακού καταστήματός σας τα tests για την ταχύτητα του eshop και τα usability tests.

 

Η σελίδα του καλαθιού πρέπει να είναι απλή και γρήγορη

 

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν το κινητό τους για να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές, δεν χρειάζονται περιττές πληροφορίες και περισπασμούς τη στιγμή που είναι έτοιμοι για συναλλαγή. Στην οθόνη του mobile θα πρέπει να φαίνονται τα βασικά στοιχεία όπως το προϊόν, η τιμή, η έκπτωση καθώς και ο υπολογισμός των μεταφορικών. Σημαντικό είναι επίσης, η σελίδα ολοκλήρωσης παραγγελίας να είναι καθαρή και κατανοητή ώστε να μπορεί κάθε χρήστης να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

 

 

|


Ροή Ειδήεων

17:05 | Πρέβεζα
Ζητείται μάγειρας - μαγείρισσα


11:00 | Life&Style
Τύποι προωθητικών ενεργειών που μπορείτε να λάβετε στα online καζίνο


10:57 | Πρέβεζα
Νέο ΔΣ στο Κομιτάτο Πρέβεζας


10:52 | Πρέβεζα
Κατασκευή πεζοδρομίων στο οδικό δίκτυο Π.Ε Πρέβεζας


22:00 | Αθλητικά
'' Εφυγε'' ο Βασιλιάς...


17:05 | Πρέβεζα
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Πρέβεζα


17:05 | Πρέβεζα
Η απογραφή πληθυσμού στην Π.Ε. Πρέβεζας 2021


22:15 | Ελλάδα
Έφυγε από την ζωή ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης, Βαγγέλης Παπαθανασίου.


08:40 | Ήπειρος
Διαδικτυακή Έρευνα για την περιφέρεια και τους δήμους της Ηπείρου


20:23 | Αθλητικά
Η κλήρωση του Μουντιάλ 2022


13:05 | Πρέβεζα
Ο Δήμος Πρέβεζας ανάβει το δέντρο του και ξεκινά το ομορφότερο ταξίδι του χρόνου!


09:52 | Πρέβεζα
Ισχυρή σεισμική δόνηση, στην Πρέβεζα το επίκεντρο


15:39 | Ελλάδα
Στην Κεφαλλονιά η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε πριν από λίγο...αισθητή και στην Πρέβεζα


10:07 | Πρέβεζα
ΠΡΕΒΕΖΑ......ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΠΟΓΡΑΦΗ